Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti a kacsacombot előbb pirítjátok aztán pároljátok vagy fordítva? fórum

Ti a kacsacombot előbb pirítjátok aztán pároljátok vagy fordítva? (tudásbázis)


11. 34c48a3825 (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
2012. jún. 3. 09:53

Ahogyan a kacsamellet, libamellet, a marhasültet szokták. Először körbepirít és utána párol. Tehát nem süt, hanem párol. Ez a szokásos eljárás.

Nem ugyanaz.


A combot nem ezzel a technikával szokás készíteni.

2012. jún. 2. 08:44
nem is értem a kérdést... hogy pirulna elöbb???? Leégetni a tetejét és utána puhuljon? akkor mégjobban megégne a teteje. Ez olyan mintha egy házat a tetövel kezdenénk el épiteni....
2012. jún. 2. 08:26
Párolás utána pirítás - nem csak a kacsánál.
2012. jún. 2. 06:49
Kacsát megfőzöm kicsit fokhagymásan ,jó húsleves alaplének- is aztán megy a sütőbe,fólia nélkül
2012. jún. 1. 22:04
párolom -> pirítom
2012. jún. 1. 21:44
Én pont először a bekockázott bőrét pirítom, hogy süljön ki bőven zsír belőle, utána megfordítva egy picit sütöm, majd fóliával megy a sütőbe.
5. BuksiCica (válaszként erre: 3. - Zebracsikó)
2012. jún. 1. 21:43
Régen én is fóliáztam...
2012. jún. 1. 21:42
2/3 ideig fedő (másik hasonló méretű tepsi) alatt párolom, 1/3 idő alatt fedő nélkül sütöm , sütőben. :)
2012. jún. 1. 21:41
először fólia alatt sütöm puhára utána fólia nélkül pirítom a bőrét
2012. jún. 1. 21:41
Először párolunk, utána pirítunk.
2012. jún. 1. 21:39
Ti a kacsacombot előbb pirítjátok aztán pároljátok vagy fordítva?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook