Ti a gyümölcs napot hogy bírtátok ki? (beszélgetés)
akkor rosszul számoltad.
nagyon jól lehet vele fogyni.
Amikor én is próbálkoztam a 90 napossal, nekem is a gyümölcsnap ment legnehezebben. kb. 6 hétig bírtam, aztán pont egy gyümölcsnapomon az utcán egyszer csak azt éreztem, hogy mindjárt elájulok, kiment belőlem az erő. Akkor hagytam abba.
Egyébként kb. 6 kilót fogytam addigra, ami nekem pont elég is volt.
Ha azt vesszük, gyümölcsnapon elvileg ehetnél paradicsomot, uborkát, avokádót is. A paradicsom az egy zöldség-gyümölcs, de az uborka is a dinnyefèlék rokona, szóval elférne. Az avokádó pedig telít, zsíros.
Persze, hogy jobb egy totál gyümölcsnap, de mégiscsak kivitelezhetőbb, ha ennyire hiányzik a főtt étel, hogy mondjuk egyél egy könnyű salátát vagy egy gazpachot (kenyér nélkül) ami leves, de nyers, és max egy picit megmelegíted. Pl 36foknál ne legyen melegebb és így megmarad benne minden vitamin, de azért ez a hőmérséklet mar van annyira meleg, hogy "elhiteted" magaddal, hogy főtt ételt eszel.
Még mindig jobb, ha csak 90%ot teljesítesz, de gyakrabban, minthogy ne legyen kedved a gyümölcsnaphoz soha.
Jó látni, hogy ti bírjátok főtt étel nélkül. (egyébként gyümölcs salátával én is próbálkoztam)
Napközbe még el is voltam viszont este 6 körül meg rám jön, hogy főtt kaja kell. (de ez is csak azért mert nem azt ettem mondjuk ebédre)
További ajánlott fórumok:
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Szomszéd háza előtti gyümölcsfa átlógva hozzánk, nálunk piszkol. Mit tehetek, hogy ez megszűnjön?
- Hetente tartok egy nap gyümölcs napot, azzal tényleg lehet fogyni?
- Hétvégén mondta Czeizel, hogy javasolt gyümölcsnapot tartani terhesség alatt. Próbálta már valaki?
- Hány éves kortol lehet gyümölcsnapot tartani?