Teszvesz, Vatera. Volt már akit pereltek nem megfelelő áruért, vagy bármiért? Mi lett a vége? (beszélgetés)
Szia!
Ha jelezted, hogy kopott, bolyhos - akkor elmehet a sóhivatalba.
Adj először neki Te Negatívat, aztán az övé már csak bosszúnegatív lehet. Erre pedig majd jól leírhatod neki a véleményedet, -látszani fog az ő véleménye alatt.
12e Ft miatt nem fog bírósághoz fordulni. Max, ő fogja fizetni a perköltségeket is.
Hihetetlen..pedig akár úgy is felfoghatná,hogy postaköltséggel együtt cirka 55 rupóért vette darabját..
ha meg van benne pár bolyhos ruci,még akkor is jól jár..
Remélem,soha nem fogok ilyenekbe belebotlani..
Nekem meg már abból van elegem,hogy sokan kihasználják a jószívűségemet..
nna de ez az én butaságomnak köszönhető..
Persze,ez ennyi ruhánál és pláne használtnál így szokott lenni,főleg hogy gyerekeké volt.
Az ilyen ne licitáljon,menjen üzletbe.
Nem is fogsz,12ezer forintos dolog miatt még senki sem futott oda.
Hozzáteszem,lehetetlen ennyi ruhát feltölteni a vaterára:)
Ezért sem értem a problémát,ha az aukciót elolvasta,látta,akkor elfogadta a feltételeidet.
Írd meg neki,állsz elébe ...menjen ha akar,de ő fog fizetni mindenért.Ekkora arcot,hol él ez?240db ruha...
Ne foglalkozz vele.
Szia!
Sokan vannak akik minden lehetőséget megragadnak a kekeckedésre...
Ha tiszta a lelkiismereted, tényleg semmi gond a ruhákkal, akkor hagyjad, hagy "zsaroljon, fenyegessen".
Az én esetem: leütöttem egy játékot vaterán, de ne vettem át, mert időközben kaptunk egy ugyanolyat. Megírtam az eladónak, aki azonnal ügyvéddel, meg polgári perrel fenyegetőzött heteken át, pedig nem is válaszoltam neki. Aztán láss csodát, írt egy semleges értékelést, normális hangnemben. Pár nappal később inaktív lett letiltás miatt, de az a pár nap pont elég volt arra, hogy összeszedjen még 3negatívat, ami mind arról szólt, hogy inkorrekt, arrogáns, polgári perrel fenyegetőző alak.
Szóval, ha biztos vagy benne, hogy a ruhák állapota téged igazolnak, akkor nincs mitől félned.
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát