Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is kaptam a fejemre, meg negatívot is.
Eset a következő: elmúlt héten 6 csomagot adtam fel a postán, és mivel itthon 2 gyerek "ugrált rajtam" sajnos az egyik dobozon elírtam a címet, viszont az ajánlott szelvényen meg jó volt. (postán sem vették észre)
A vevőm term. nem kapta meg a csomagot, a másik viszont kettőt is. -rendes volt, mert szólt, és visszaküldte a csomagot.
Az meg aki nem kapta meg, leordította a fejemet, negatívot adott, és valami olyan stílusú levelet írt, hogy a hajam 7 felé állt. Pedig nem győztem ellnézést kérni, sőt még plussz dolgokat is küldtem Neki a tévedésem miatt....
És az egész történethez hozzá tarozik, hogy 2 hetet vártam a pénzemre, holott az adatlapomon is szerepel, hogy 5 nap után negatívot adok!!!!
Ez gusztustalan. Az a gond, hogy én is írtam a honlap üzemeltetőjének, mikor átverték a fejem, azt írták vissza, hogy ők ebbe nem szólhatnak bele.
Ez nagyon nagy szemétség. Szerintem vegyük itt egymástól a cuccokat, és még fizetni sem kell érte:)
Sziasztok! Kiderült, hogy miért volt neki annyira létfontosságú a doboz!!!
Ugye vett tőlem új, és alig használt (1-2x viselt) cipőt! (újat 5 ezerért vettem, az övé lett 2 ezerért)Ő simán felrakta 5500ft-ért!!!
Az alig használtat is újként hirdeti. (borsos áron)
Anyám! ..hogy emberek miket csinálnak:D
Egyébként meg nem érdekel a negatív értékelése, csak kiváncsi voltam, hogy jogos volt-e?:)
Ne haragudj, nem olvastam végig a hsz-kat, csak a kiíróéra reagáltam. Igen, ez is egy megoldás. Próba szerencse! A Vatera sokkal segítőkészebb és megértőbb, mint a Tesz. Itt csak gyártják a sablonszövegeket, de érdemben nem segítenek.:(
Egy hónapja 4000 ft-tal átvágta az egyik eladó a fejem (a kifizetett terméket nem küldte el) és még vagy 20-an jártunk így, és mindig volt a Teszvesz részéről kifogás, miért nem tudnak segíteni...
Én sem tudom, mi lenne a jó megoldás...
Engem is biztosan őrülten bosszanatana. De ahogy mondani szokták: " ne vitatkozz a hülyével, mert lesüllyedsz a szintjére és legyőz a rutinjával".
Az ilyen emberek kedvéért írják a termékek alá, hogy pl: "a laptop nem része az ajánlatnak".
Lásd laptoptartó asztalka :D:D:D
Nagyon pihent a vevőd.:))))) A net hátránya, nem látod a partnered.:(((( (Bár, néha nem is baj.:))
Vén róka vagyok már a teszveszen, de mindig érnek meglepetések.
Hagyd figyelmen kívül! A hozzászólásban írd le a véleményedet, így mindenki látni fogja a te verziódat is. Hidd el, nem egy negatív után döntenek a vevők, hogy akarnak-e veled üzletelni.
Sok sikert a továbbiakban, és minél kevesebb IQlight partnert!
:)) Az is lehet, hogy a fejére akarta húzni a dobozokat :)
De most komolyan, ki az a hülye, aki ilyenen fennakad???
További ajánlott fórumok:
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Kisiskolások értékelése, osztályozása
- Vaterán a túl sok negatív értékeléssel mit tehetek?
- Hogy lehet teszveszen módosítani a leadott értékelést?