Vaterán a túl sok negatív értékeléssel mit tehetek? (tudásbázis)
Probléma megoldva!!!
Én hülye, ahelyett, hogy kérdezősködök itt, annyi a titok, hogy új mailcímet kértek az új regihez.
Nem tudom, mire emlékszem akkor a telefonszámmal kapcsolatban, de így már mindegy is! ;)
A kiságy összeszerelhetőként volt hirdetve, 4 csavarral kaptam meg. Jeleztem az eladónak a gondomat, de még csak vissza se szólt. Amikor negatívot adtam, ő is azt adott. Az indoklása utolsó mondata: 'még egy negatív valami baromtól és perelek'.
A kupon 1 ft-ért volt hirdetve, véletlenül rálicitáltam. Persze annyi eszem nem volt, hogy írjak az eladónak, hogy tévedésből kattintottam, tehát az ő negatívjával nincs is bajom.
Igazság szerint a másik se hat meg nagyon, de mivel ha a vásárlások X %-a negatív korlátoznak, hát kevés vásárlásnál hamar összejön az a %. Most nem vásárolhatok. :(
Írtam a vaterának hetekkel ezelőtt, de semmilyen választ nem kaptam azóta sem. :(
Ezért kérdeztem meg itt, hogy mit tehetek ilyen esetben.
Kiságy jogosnak tűnik, mert gondolom azok nélkül nem lehet összerakni
Kupon 1 Ft-ért
Nem értem mi volt a gond
1Ft-ért hirdette, annyi az ára. Nem tudott visszadni 5Ft-bol? :)
Miért nem fordultál a aterához, leirva részletesen az okokat?
Ki vag tiltva ezért?
Talán még most is lehetne reklamálni, ha nem régen volt
A tel.számot meg nem ellenőrzik, tudom.
Az kiságynál te voltál a vevő és bosszúból kaptál negatívot? Mert akkor tényleg nem jogos :( Ezügyben lehet írni a kapcsolatfelvételre és a törlést kérni.
A másiknál nem értem... az 500-as kupon 1 Ft-ról volt hirdetve, és megnyerted? Mert ezért sem jogos negatívat adni a vevőnek...
Ami szerintem nem jogos, az egy lapraszerelt és állítólag mindennel ellátott kiságy volt 4 db speciális csavarral. 16 kellett volna hozzá, ez az egyik negítívom.
A másik, ami jogos, hogy véletlenül rányomtam egy 500 ft-os dm kuponra 1 ft-ért.
Totál mindegy, miért van negád. Nekem több százból egy sincs pl.
Javasoltam, vaterázz anyád nevén. Vagy bárki másén. Másképp nem fogsz tudni, mindent tárol a rendszer, még a MAC címet is, szal másik gép is fog kelleni, nem elég az új ip, ha a gép ugyan az.
Ird le és lehet máris más lesz a vélemény
Nekem is van negativom, ami maximálisan nem volt jogos , de tettem rá nagy ívben
És mi van a jogossal?
"tisztességes legyél legközelebb, akkor nem kapsz negatívat." -6-
"Korrekt vevő lehetsz ha ennyiböl begyűjtöttél" -14-
Azt senki nem kérdezi meg, mire van a negatívom, ugye? Csak egyből annyi, legyek tisztességes meg korrekt.
Köszönöm a segítséget, részemről a kérdés lezárva...
Korrekt vevő lehetsz ha ennyiböl begyűjtöttél
Ha egy értékelés nem jogos, lehet a Vaterához fordulni a törléséért
Minek is kellene új tel.szám?
Mert letiltottak?
Nem hinném hogy vevő esetén tel.számra rendeznék az adatbázist és kibukna hogy letiltottak
OldD 2 dd!
Mondom újra, nem minősítést kértem a 2 negatív miatt, hanem megoldási javaslatot.
Nem a véleményedre vagyok kíváncsi!
Mint mondtam, az egyik jogos, a másik nem, de közöd sincs hozzá.
Jahh, és nem 'anyám' nevén akarok vaterázni, akkor nem tettem volna fel a kérdést!
Keveset vásároltam a vaterán, szám szerint 4-et, és sikerült begyűjtenem 2 negatívot. Az egyik jogos, a másik nagyon nem, de ez lényegtelen.
Mit tehetek, hogy újra vásárolhassak?
Új regihez ugye új tel-szám is kellene...
További ajánlott fórumok:
- Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés?
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Tehetek ezért feljelentést a Vaterán?
- Véletlenül kétszer utaltam el az összeget az eladónak Vaterán, mit tehetek?
- Vaterán hogyan történik az értékelés?
- Vaterán ha negatívat adok a vevőnek, jutalékot nem vonnak automatikusan?