Véletlenül kétszer utaltam el az összeget az eladónak Vaterán, mit tehetek? (tudásbázis)
Utalásokkal (is) foglalkozom, sajnos ha nem utalja vissza, csak polgári peres eljárásban tudod visszaszerezni.
A bankodnál jelezheted, de nincs sok értelme.
A partner számlájáról csak akkor emelheti le az ő bankja, ha a számla tulajdonos hozzájárul.
Esetleg felajánlhatod, hogy vonja le belőle a visszautalás díját.
Már nem tudod visszavonni az utalást?
Ha nem, akkor csak abban lehet bízni, hogy egy becsületes illetővel hozott össze a sors, és visszautalja!
Hát ha normális, biztos vissza fogja utalni, ne aggódj!
A legegyszerűbb, ha megvárod, hgoy mit válaszol...
Amíg nem derül ki, hogy visszautalja-e vagy sem, addig úgysem tudsz mit csinálni, csak várni.
Segítséget kérnék ahhoz, hogy V*terán vettem egy cipőt és próbáltam elutalni az összeget, de akkor vonták le a hitelt és nem sikerült, viszont másnap megjött a fizum és újra elutaltem, de az előző napi utalás függőben maradt, így azt is elutalta automatikusan.
Szóltam az eladónak, de nem tudom vissza fogja e utalni.Mit lehet ilyenkor tenni?3200 forintról van szó.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig