Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek? (tudásbázis)
Remélem azóta meg érkezett az árú
nekem igen :).
de ha néhány vicces kedvű és ráérő elkezdte volna a fickót hívogatni azzal, hogy itt találta a telefonszámát, nem hiszem hogy természetes lett volna a mosolya :)
Igen.Főleg a saját oldalaikon írnak ezekről.Ahol leírják saját tapasztalataikat, eseteiket.
Ez érdekes, ez a lista. Részletesen fel van sorolva?
Én is vásároltam és adtam is el már a teszveszen.Volt olyan, akinek már lejárt az aukciója, nem volt rá licit.Megérdeklődtem, lealkudtam és korrektul 3 nap múlva megkaptam az árut.Még azt sem várta meg, hogy az átutalásról visszaigazolást kapjon.De a fórumon, illetve régebbi eladók saját oldalain lehet találni egy "fekete listát", amiben a problémás eladókat és vevőket példákkal alátámasztva felsorolják, talán azt érdemes nézegetni.
Megjött a bakancs!!:-)) Tényleg remek állapotban, vadiúj, tiszta, szóval happy end!
Amúgy az teljesen mindegy, hogy egy nyilvánosan elérhető oldalról tettem ide......
Köszi!
Visszanéztem, és már ki van véve a telefonszám.
én még mindig a jó öreg boltban hiszek. ott látom fogom fizetem.
Szia!Bocsi hogy beleszólok,én is teszveszezek+v atera.Elromlott a számítóépem és kb kettő hétig nem volt netem!!Viszont elmentem egy nyilvános helyre ahol lehet netezni és mindenkinek írtam egy emailt hogy nem jó a gépem és a türelmüket kérem.amennyiben nagyon fontos hogy elérjenek a megnyert aukciónál fent van a telefonszámom.Na minden jót és ne add fel a teszveszt:-))Üdv.Cili
Szerintem kérd meg a Hoxát, hogy vegye le innen ezt a telefonszámot, ez sérti a személyiségi jogait. Jobb lett volna, ha priviben küldöd el neki. Gondolom, te sem örülnél neki, ha egy site-ra feltöltenék a számodat...........
Kedves Jal, én ott is egyszer vásároltam, nem vagyok még rutinos. Szancsesz véleményét osztom, hogy szeretem tapogatni, felpróbálni, alaposan átnézni a dolgokat, mielőtt megvenném, sajnos elég vacakul állok anyagilag ahhoz, hogy kidobáljam a pénzt meggondolatlanul. Viszont vannak dolgok, amiket - a hülye divatirányzatoknak köszönhetően - M.o.-on egyáltalán nem lehet kapni. Az ilyesmit vadászom neten. Ez a két pár cipő luxus árilag, ám ha a tartósságukat nézzük vagy azt, hogy a lábam egészsége és a kényelem a lényeg, talán mégsem az:-))
Én a Vaterát használom,az nekem bejött.
Az a lényeg hogy megoldódik. Majd írd meg ha megérkezett a cipellő.
Mondom, Murphy. Szerintem ő is vacakul érezte magát, viszont velem ellentétben ő ismerte az én elérhetőségemet. Mindegy, minden jó, ha jó a vége. Bernuska, jó licitálást:-))
megyek licitálni egy napszemüvegre :)
azért mégiscsak volt több mint 100 pozitív értékelése...dehát joggal fél az ember, ha már elutalta a pénzt, és semmi választ nem kap
Most van három pár magas talpú bakancsom, elleszek vagy öt évig cipőileg:-))
Bernus, te tényleg jobb vagy, mint egy magánszimat, köszönöm, hogy ennyit segítesz! :-)) Amúgy örülök, hogy nem kell zaklatnom, nem stílusom az ilyesmi, kerülöm a konfliktusokat és szeretek bízni az emberekben.
én inkább boltból.
ott legalább látom.
Sajnos őket is gyakran becsapják, érthető, hogy most már óvatosak. Ezt mindketten meg is mondták. Hát, én most egy darabig úgysem rendelek semmit:-))
A t-com oldalán van egy ilyen telcsiszám Hívd fel, ne mutatkozz be, mondd neki, hogy Margót keresed, mintha ismernéd... :)
No, most kaptam tőle emilt. Nincs nete jelenleg. Murphy... Amúgy feladta a cipőt és elnézést kért, hogy eddig nem hallatott magáról. Szóval minden jól végződött.
figyi tök jók ezek az oldalak, de én ugy vagyok vele hogy inkább szeretem látni amit megveszek.
és kezembe fogni az árut,mielőtt kifizetem a pénzt. most lehet hogy maradiság.nem a netről való rendeléssel van baj
hanem azzal hogy előre küldik el a pénzt.
én ha rendelek netről vagy fogok, előbb jöjjenek ki lássam a dobozt és akkor fizetek. ha ez nem megy akkor ennyi volt.
Nem csak te vagy peches, Teszveszen a Fórumok résznél már sokan írtak ilyen problémákról.
én talán azért nem járok igy mert nem utalok ismeretlennek pénzt utánvéttel :)))
M'éééééééér' mindig nekem kell így járnoooom?????? :-(
További ajánlott fórumok: