Testvérfellépő és mozgólépcső (beszélgetés)
4. lliinnddaa
2012. jan. 12. 14:03
Én is gondolkodtam rajta, végül nem vettünk. Nagyobbik akkor volt alig 3 éves. Attól féltem, hogy hosszú lesz az út majd az oviba (kb 1 km), fel kell venni, ő is cipelteti magát újra. De aztán nem volt gond. A babakocsi mellett motorral közlekedett, azon sosem fáradt el. Azóta már biciklit és rollert is használ, de van, hogy sétál csak. Babakocsiba nem akart ülni, mert "ő már nagy, és az csak pici babáknak való" :)
3. t_marcsi
2012. jan. 12. 13:14
Közel 3 év, és nem is kellett már a nagyobbiknak a kocsi, de mióta mondogatjuk, hogy majd fog jönni a tesó, és megvettük az új babakocsit, állandóan bele akar ülni :( Erre gondoltam megoldásként a testvérfellépőt, de nem merem megvenni, amíg nem tudom mennyire használható a dolog. Ha állandóan le-fel kell szerelgetni akkor nem sok értelmét látom. Az, hogy leszáll róla a nagyobbik a lépcsőn, vagy amíg felrakom a villamosra, az oké, de ha le is kell szedni, az már nagyon nagy macera :(
2. patyoma
2012. jan. 12. 13:10
senki? Pedig jó felvetés, be is jelöltem rögtön kedvencekbe, hogy később visszanézek, mert én is dilemmázok , hogy testvérfellépő, testvérkocsi, esetleg valamilyen hordozó.
Nálatok mennyi a különbség a gyerekek között?
1. t_marcsi
2012. jan. 12. 12:23
Sziasztok! Használt már valaki babakocsit tesvérfellépővel mozgólépcsőn? Dilemmázom még mindig rajta, hogy vegyünk-e, mert nem vagyok róla meggyőződve, hogy működik a dolog :(
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki ajánlani olyan könyvet ami a testvérféltékenységről szól? Még csak a pocakomban van a tesóka, de már most félek a féltékenység
- Milyen sebességgel megy a mozgólépcső?
- Gyermekeid között volt-e testvérféltékenység? Miben nyilvánult meg? Mennyi ideig tartott? Hogy oldottátok meg?
- Metró / mozgólépcső babakocsival
- Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni?
- Melyik testvérfellépő jobb amelyiken csak állni lehet (kissebb) v. amelyiken ül a gyerek?