Testbeszéd elemzése (beszélgetés)
Még az is lehet.
Remek parti!:D
...van. Hát ha ez egy testbeszéd" volt, akkor olvassátok el ...
Minden élôlénynek ösztönös van testbeszéde.
Mindenkinek nehéz szembesülni a saját butaságával. Nem haragszunk.
:)
..többre értékelem ha valaki nem testbeszél", hanem normális hangon elmondja mit gondol/akar, vagy tervez velem. :D
Nincs ennek sok értelme így, mert csak találgatás az egész, miközben a pasinak pont más jár rólad az eszében.. :D
Tehát aki eleve egy megfejtés, az .... csak játszadozni fog. - vélemény.
En is hasonlo szituba jarok, en is pont a testbeszed rejtelmeit kutatom xD. Tutira tetszel neki szerintem. jatszik veled... feszegeti a hatarokat... kivancsi hogy meddig mehet el... jatsz te is vele es akkor majd latni fogod hogy reagal.
Allergiás a nőkre, de megpróbál szembeszállni vele.
Gombás lehet neki, ezért viszket?
Mindenféle grimaszolás jelentése, hogy az illető kissé infantilis. Normálisék nem vágnak grimaszokat, érzelmek kifejezésére egyéb társadalmilag elfogadott arcmimikáink vannak.
Most igy szorakoztato,de nehez lesz igy neki az elet :D
Miért? Mert ha hazudsz, lebuktatnak, összevissza hadoválsz akkor nem te vagy az idióta inkább?
Szerintem nem, mert nyilvános fórum. Ráadásul a "károgóknak" igazuk van. Meglepő a reakciód, amikor szembesítenek önmagaddal.
Véletlenül tagadtad le...értem én :) van ilyen.
Ostoba vagy, megérdemled ezt az idióta szájtátós, grimaszolós, pultot támasztós hülyét.
Nyilvános fórumhoz bárki hozzá szólhat, ezt nem tilthatod. Viszont ha nem vagy még nagykorú, akkor a fórumszabályzat szerint nem lehetsz itt. Ha meg elmúltál már 18, akkor gáz a fórumkérdés maga.
Mondjuk 18 év alatt nem is lehetne regelve.
Szerinted, ha tényleg töröltetted volna, akkor nem lehet rájönni? Szóról szóra ugyanaz a kérdés volt. Nem hiszem, hogy van még valaki, akire pont most grimaszolt rá egy idétlen barátja...
Hogy tudtad ezt ilyen részletességgel megjegyezni? És egyébként mi értelme van?
...semmit. Jó ha meg tud támaszkodni az x. feles/bor/sör után ...
Nem hallottam, csak olvastam.
De nincs kettő. Legalább is 2 ilyen nevű.
Főleg, hogy írsz is róla.
Nem téma, felhasználónév. A téma nem gáz, én értelek, tini vagy, most kezdesz bele ebbe a szerelmi dologba, még ilyen kérdések izgatnak, semmi gond ezzel...
Mert én azt hittem màr töröltem. Nem direkt tagadtam le. De ha kettö van akkor mi van?? Itt biztos semmilyen téma nem ismétlödik.
Jó kérdés.
De nem tudom, te meg miért tagadod, hogy a másik ilyen nevű is te lennél, mikor adatlapodról adja ki.
Ha hülyét csinálsz magadból, ne csodálkozz, hogy kinevetnek.
További ajánlott fórumok: