Természetfeletti képességek (beszélgetés)
Nem orvos helyett!
Én is dokihoz megyek, ha beteg vagyok, de elősegíthetem a gyógyítást.
Ezt mindenki meg tudja tenni. Már a pozitív hozzáállás is sokat segít.
Igen.
És meg is lehet gyógyulni olyan betegségekből, ami az orvosok szerint nem gyógyítható. Míg a gyógyult beteg meg nem látogatja őket.
Az elme hatalma...
Olvastam már ilyet, igen.
Nagy eséllyel lehet egyet is érteni meg cáfolni is, attól függően, ki milyen beállítódású.
Az agykontrollt sem tudjuk pontosan, hogyan is működik, pedig nagyon jól lehet használni az agy alfa állapotát. (ön)yógyításra pl. Nem mindenható, de nagy az esély a jobbulásra.
Pl.ilyet olvastál már?
Na az ilyen neszesemmi fogdmegjól mondatoktól szakad a cérna :)))
Sok olyan képességünk van (onnantól nem értem, mit akarsz mondani, egészen a végéig)) ... Írnál példát?
:)
Szerintem senki. Sok olyan képességünk van, amit még nem ismerünk eléggé.
Használni sokan tudják, csak még nem értjük, mi hogyan is működik. Egyszer talán megfejtik, vagy sem.
Kezdem elveszteni a fonalat.
Most akkor ki rendelkezik természetfeletti képességgel?
Nekem mindegy, szerintem igaza lehet.
Én pedig azóta is használom mindkettőt, és nem tartom természetfeletti képességnek, hiszen bárki megtanulhatja.
Természetesen, teljesen nem lehetek benne biztos.
Nem olvastam róla. Én ezeket megtanultam, és használom is. A reiki mesterrel beszélgettünk ezekről a technikákról. Ismeri az agykontrollt is.
Biztos vagy benne?
Csak mert olvastál valamiről, az még nem jelenti azt, hogy tényleg úgy is van.
Amiket bárki megtanulhat.Ezek emberi képességek.
Ilyen az agykontroll, a reiki, és az ingát is tudom valamennyire használni. Még nem igazán tudják a kutatók sem, hogy az elménk mennyi mindenre képes.
Ezek a képességek mind ugyanazt a "csatornát" használják. Ide tartozik az ima is! :)
:)
Igen, és őket imádni "kell". Mert, aki nem teszi, az bezony a pokolra jut. :D
Valóban. :)
Mondják, hogy ébredezünk. :)
Ó, akkor meghasonulnának önmagukkal :)
Hiszen ezek a "guruk" abból élnek (anyagilag is és érzelmileg is), hogy ők a kiválók, a magasabb rendűek, többek, jobbak másnál.
Egy idő után még lehet, hogy maguk is elhiszik :D
Igen. És talán ez is a legnagyobb baj, hogy mindent kívül keresünk...
Az bizony egyszerűbb, nem kell strapálnia magát az embernek.
De szerintem (ha jól belegondolunk) ez a jelenség azért terjed egyre inkább, mert az emberek figyelmét jobban lekötik a rajta kívül levő dolgok, események, és egyre inkább eltávolodnak önmaguktól, saját belső világuktól, és elfeledik, hogy saját magukban is ott rejlik rengeteg belső erő, tudás és képesség.
Csak ebben az anyagi világban könnyebb pénzért megvenni más tudását, képességét, mint nekiállni, és saját erőből megvalósítani azt, amit kapni, birtokolni szeretnénk.
És ha megfordítjuk?
Az emberek egyre inkább kezdenek elbutulni, (egyre több ember lesz kocka!) így a valamicskét is több ésszel, tudással, képességgel rendelkező embereket már gurunak, mesternek, stb. stb. látják.
És akik ezeket a titulusokat magukra aggatják, elhitetik a többivel, hogy ők mindent tudnak, mindenre képesek.
Pl. a tv képernyőn keresztül képesek gyógyító energiát küldeni, meg telepátiát és hasonló katyvaszokat... és milyen jól élnek belőlük. A többi pedig butuljon és kockuljon csak tovább!
Vagyunk ezzel így páran, erre pont jó egy Hoxa fórum.
Ha játék, akkor én is teremnék most hirtelen pl egy vadrezervátumba, vagy a Niagara vízeséshez.
Jó is lenne 😄
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Ez azt jelenti, hogy természetfeletti képességem van?