Természetes mellnövesztés (beszélgetés)
Szia Noncsi,
"A kerdessel kapcsolatban, szerintem az egyetlen termeszetes utja, ha a mellizmot megnoveszted, mivel akkor alatta izom lesz es jobban kiemelkedik...."
Masszázzsal is lehet növelni, sokaknak sikerült így 2 cm-t nyerniük.
A masszázs hatására megnövekszik a masszírozott terület vérellátása, a több vér több tápanyagot és oxigént szállít oda, és több salakanyagot visz el. A több tápanyag és oxigén hatására jobban tud fejlődni.
Ráadásul ehhez hozzáadódik a mellnövelő olaj hatása.
Zsófi
Hát, nem tudom...
Eleve a zsír "alakul izommá", tehát ha kifejezetten mellrészen növesztek izmot, ott a zsírszövet mennyisége csökkenni fog. Nem véletlen, hogy a női úszók, meg azok a nők, akiknek jócskán van izomzatuk, legfőképp pedig mellizmuk, kb. laposak.
Na jó, RR nem, de az övé nem gyári. :D
A plasztika nálam szóba sem jöhet, szikével a közelembe se jöjjenek!!! Épp elég a tudat, hogy első szülésemkor volt gátmetszésem, azt sem tudom zsebre tenni, pedig nem láttam és nem éreztem.
Jah, és tűfóbiám is van. :D (Vicces dolog volt ám így két gyereket szülni... :D )
Nincs rá semmi más megoldás csak a plasztika !!
Hidd el a saját bőrömön tapasztaltam .
Szedtem mellnővelő tabláttát kb 10 éve bele betegedtem szó szerint . a combom és a fenekem megnőtt a mellem egy centiti se ..
En is kicsi cicis vagyok :(:( Utalom, nem tudom elfogadni, de amint meg lesz ra a penz (ami sajnos eleg sok ido) mar csinaltatom is meg :)
A kerdessel kapcsolatban, szerintem az egyetlen termeszetes utja, ha a mellizmot megnoveszted, mivel akkor alatta izom lesz es jobban kiemelkedik.... Persze ez kemeny munka. :S
Olyan rossz, hogy ilyen draga a mutet... en meg mar annyira varom!!
Ezt már én is kérdeztem.... de apám mindig azt mondta, hogy dörzsölgessem WC-papírral, mert az a fenekemnél már bejött x)
Egyébként fogalmam sincs...
Ki a kicsit nem becsüli .........
A kicsi cicit is lehet nagyon szeretni!
Na, ez engem is érdekel...
A második gyerkőc után elfelejtett "visszanőni" a mellem. :(
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy van valami természetes mód arra, hogy kicsit növeljem a melleimet?
Sziasztok!
Sok foglalkoztatott engem is a mellnövelés kérdése, olvasgattam is utána és találtam egy érdekes oldalt ahol sok kérdésemre kaptam választ.
Hála végén nem kelett késalá feküdnöm, 20 kg hízás után szépen állnak a melleim.
Sziasztok!
Én próbáltam egy krémet sokáig, de semmit nem használt!
Szerintem is csak a műtét segít, s bár pár éve óckodtam tőle, mára már túlvagyok a műtéten, és végre boldog nőnek érzem magam.
szia a komló nak női nemi hormontartalma van ha eböl csinálsz teát és iszogatod akkor valami változás elérhető de inkább teltebbnek érzed majd
a hormon hatása miatt de vigyáz ni kell mert a messzidet is meg zavarhatja
Sajnos nem emlékszem már rá.
Növényi alapanyagokból volt és gyógynövény üzletben vettem.
Én nagyon idegenkedek a beültetésektől. Én nem is merek olyanokat, akiknek hosszú évek óta meglenne a szilikon, és remélem nem lesz bajuk tőle!
TB alapon?????
A sógornőmnek is nagyon kicsi a melle és ráadásul volt valami gond a mellkasával, amit megműtöttek, és akkor a doki ingyen rakott volna szilikont a cicijébe, de nem kérte.
Nekem anno azt mondták a fősulis koliban a tesi szakosok, mikor elmentem ott előttük:"Jó csak az az I. csak kár, h nincs melle"
na ez milyen már??
Sziasztok!
Igen, van egy kislányom már, mikor szpizott még volt mellem, kicsi, de volt, olyan igazi mellszerű mell:)Most összecsoffadt, és olyan, mintha leeresztett volna, és még kisebb lett, kb már csak mellbimbó maradt belőle, már bocsánat a részletekért...:)
Persze pénzem nem lenne műtétre, de már annyira zavar ez, 12 éves korom óta kb ugyanakkora, hogy már elegem van, nem szeretem látni magam meztelen, a szexualitásról nem is beszélve.....és azon gondolkozom, h inkább vezsek fel erre hitelt, amint visszamegyek dolgozni, de nem vagyok hajlandó egész életemben ezen szomorkodni. mert egyzser élek....mit gondoltok?
Ez igy igaz:))
Nekem sem lóg pedig a korom már meg van hozzá:)
Én is 75B ből lettem 80C
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...