Természetes gyógymódok meddőségi problémákra? (tudásbázis)
Nagyon sajnálom, de kitartás, kitartás, kitartás!
Nem szabad feladni!
Szerintem biztos segítene a problémádon egy jó természetgyógyász (gyógyteák, táplálkozás módosítása), esetleg nem tudom, hogy hallottál -e az Aviva tornáról? Képes feloldani az elzáródott petevezetőt, könyvből is meg lehet tanulni a gyakorlatokat. Ha tudod, a lelki blokkokat is érdemes megszűntetni egy jó kineziológussal, pszichológussal.
Tényleg a lelki oldal a megoldás, csak aazl az a baj, hogy nehéz megoldani. Nekem mindkét gyerek nehezen jött össze - a lányommal még a meddőségi központot is megjártuk - bár természetes úton fogant.
A ksifiam is "késett" 2 évet a tervhez képest. A dokim /aki az elsőnél segített/ ekkor semmi problémát nem talált. Tuti lelki oka volt. Mondhatni feladtuk, hogy legyen még egy , új lakásba kötöztünk, dolgoztam, jól éreztem magamat a munkahelyemen, nem beszéltünk a babáról. És egyszer csak kezdtm furcsán érezni magam, de nem, nem... Nem is mondtam apának, csak a születésnapján csináltam egy tesztet - biztos voltam az eredményben:))Márc. 9-én 3 éves lesz!!
Ne add fel,de próbálj lazulni:))
Még ezt is találtam, a Jónás-naptárral ki lehet számolni, hogy mikor érdemes próbálkozni... próba-cseresznye:-)
Hsg -n derült ki , hogy a jobb oldali petevezeték elzáródott teljesen, a bal oldali sem működik jól, egy része kitágult, és folyadék van benne, így nem tudja ellátni a funkcióját.Sok felfázás, és egy nem jól sikerült császármetszés okozhatta.
Neked sok boldogságot, jó egészséget a babához!:-)
Milyen jellegű a meddőségi problémád, mi okozza? Mert nem mindegy. (hormonzavar, gyulladások, PCO, stb?)Voltál kivizsgáláson?
Nekem sokszor gyulladásom volt: méhfal, petevezeték. Gynevac injekció segített teherbe esni + gyógyteák. Két hét és megérkezik a pocaklakóm. :)
Én iszom a teáit.
Volt egy cikk nemrég egy házaspárról( fényképpel, tehát vállalták magukat)akiknek 16 sikertelen év után sikerült a Gyuri bácsi kúráját követően.
Már megszereztem a számát, lehet hogy bevetjük őt is.Úgy hallottam van valami babaváró teakeveréke.
köszi!
szia,
én a bükki füvesember Gyuri bácsit ajánlom
Sajnos nekem sem vált be...viszont olyannak igen,aki konkrét választ kapott a dokitól,hogy soha nem lehet saját gyermeke!3 ilyenról tudok hirtelen!
Sajnos nekem sem jött össze!
szia! Örülök, hogy megint találkozunk!:-)
Mi pontosan a lúgosítás?És hogy kell csinálni?
Szia drága!
Lúgositás,Arwen torna!
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk a természetes gyógymódokról
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Bármely kórok, természetes gyógymódok!
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Orrdugulásra tudtok természetes gyógymódot 7 éves gyermekemnek?
- Szorulásos kisgyermek. Természetes gyógymódokat tudnátok mondani?