Természetes göndör haj (beszélgetés)
Én is max 3 havonat veszek fésűt a kezembe. :D
Lazán kell összetűzni. De ez hossztól is függ, minél hosszabb, annál nagyobb a súlya és az húzza lefelé. A töve felé így jóval simább.
Nekem a hajszárítástól is elég jól kiegyenesedik. Ha betekerem törölközőbe és éjszaka szárad magától, na akkor összeugrik rendesen...
semmi fésű, semmi hajgumi. Amúgy pedig párásító visszaugrasztja.
Nekem volt alfaparf hajspricnim (nem tudok jobb nevet rá) az a többnapos mosottat is beugrasztotta.
Vagy ha kibontott hajjal keresztülmész a tropicáriumon, vagy az állatkerti pálmaházon :D
Amúgy tényleg, ha göndören szereted, inkább tűzd fel lazn, ne fogd fel szorosan, és göndör marad. ;) hja, csak használj hajhabot! azt tartósít :)
Vegyél egy spricnizőt. Nem tudom mi a neve, sok helyen lehet kapni. A tartályba tölts vizet majd fújd be a hajad, nem kell csöpögni csak egy kicsit legyen nedves.
Fogod a hajszárítód, leveszed a szűkítőjét (ha van diffúzor fejed akkor használd azt) majd a leggyengédebb fokozaton kezd el szárítani a hajad a következő módon: hajolj előre tarts távol a hajszárítód a fejedtől majd markoló mozdulatokkal a fejed felé tartva szárítsd meg a hajad.
Nem lesz frissen mosott hajad, de jócskán javít a helyzeten :)
Én csak csorgatom a nyálamat a természetes göndör haj iránt. :)
Bocs az off-ért!
sziasztok!
Természetes göndör hajra keresek hajápolót! A probléma vékonyszálú hajnál a felső réteg ami fésülve és gumizva van kiegyenesedik, (természetesen szárazon). Milyen terméket ajánlotok ha még nem akarom a hajat megmosni, de szeretném hogy göndör legyen? köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Kecskeméti fodrász, aki tud bánni a természetes göndör hajjal?