Termékenységi mágia? Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
Utána olvastam tényleg gyönyörű hely:)Érdemes lenne megnézi végül is nincs is annyira messze 100 km.Én Nógrád megyében lakom.Lehet rábeszélem a párom:)
Köszönöm:)
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire vagy messze Dobogókőtől, én eddig csak egyszer jártam ott, de fantasztikus hely! Ott fent a hegyen van egy hatalmas Holdkő, aminek döbbenetes ereje, kisugárzása van. Ha arra jársz, keresd meg ezt a helyet, szerintem túrista út is vezet oda! Szerintem jó pár évvel ezelőtt az után nem sokkal fogant a lányom, hogy megérintettem azt a követ! Nem ezért mentem oda, de biztos vagyok benne, hogy ott történt valami :)
a kristálybiblia szerint pl. a holdkő jót tesz többek között a szaporítószerveknek, kitűnő a fogantatásra. Gyűrűként kell viselni, vagy a megfelelő testrészre tenni.
Nem utolsó sorban nagyon szép kő:)
Mennék én...de nem tudom hol találom:)
Viccet félre téve...több mint 1 éve nem jön a baba és igen hőmérőzöm párna is volt a fenék alá, doki is volt ősszel kezdjük a kivizsgálásokat.
Azért írtam ki a kérdést mivel az ezotéria elég közel áll hozzám és érdekel gondoltam hátha tud valaki valamilyen fortéllyal, praktikával segíteni:-)
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Számvitelből tudna segíteni valaki?
- Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát?
- Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy Hatvan környékén hol végeznek termékenységi vizsgálatot férfiaknál?
- ProCreation Férfi termékenység támogató kapszuláról tud valaki valamilyen véleményt?
- Szedte valaki a ProCreation termékenység támogató kapszulát?