Terhességi teszt kétcsíkos, a hőmérséklet csökkent (beszélgetés)
Igazából mikor teszteltem és meglattam a két csíkot, sokkot kaptam!Bebújtam a takaró alà, és ott vàrtam a pàromat.Kikészítettem neki a tesztet az asztalra, és mondtam neki, hogy nézze meg! :) Csak mosolygott, majd kicsalogatott a takaró alól...Abban a pillanatban azt éreztem, hogy e"z csak egy álom"...
Viszont azóta egész nap az anyaság gondolatával jatszadozok, és nagyon jó!!! :D
Ne aggódjál, nem lesz semmi baj. Baj majd akkor lesz, mikor a fiad vagy lányod kamaszodni kezd. :)
Én is azt tanácsolom, mint más, ne nagyon olvass neten ezekről, mert ha azt írod, kettőt tüsszentettél, akkor is lesz majd, aki erre azt feleli, ő is így vetélt el. :)
remélem, előre feltankoltad magad folsavval....
jó egészséget!
Ja igen,2 hete! :)
Köszönöm szépen! <3 <3
Két hete választott téged :)
Amúgy boldog babavárást, remélem nem lesz gond! Szorítok!
Sziasztok!
Szerintem sem kell rögtön pánikba esned.Figyelj oda arra mit eszel iszol, ne ülő fürdőzz, szedd a vitamint és igyál nagyon sok folyadékot( ha lehet csak vizet)és ne olvasgass semmit a neten!!!! Vagy ha igen akkor csak pozitív dolgokat:)
Értem.
Nem kérdőjeleztem a körülményeket, csak kíváncsi voltam,azt hittem, hogy valami malőr, vagy figyelmetlenség, de nem bánjátok... Akkor azért tudatosan nem védekeztetek, az már tervezésnek számít szerintem :) csak nem feszültél rá a témára, így a jó :)
de mért szívdna fel? nem is értem, miért így indulunk neki... persze lehet bármi, de ha nem vérzel, ilyesmi, miért szívódna fel...
csak pozitívan!
egyél folsavat!!
Szia ilyenkor is ingadozhat szerintem ne mérd, mert csak idegesít.
Hogy érted hogy nem tervezett? Akkor hogy sikerült, ha megkérdezhetem?
Vasárnap kellett volna megjönni,de mivel nem "érkezett" meg és terhességi tüneteim voltak, csináltam egy tesztet.Körülbelül 3 mp-en belül mindkét csík erősen "lilàzott".Még az nap bementem a nőgyógyászati ügyeletre, ahol làttàk a kis petezsàkomat.Doktor úr 4 hetes terhességet àllapított meg:)
A mai nap viszont leesett a hőmérsékletem...Volt már valaki hasonló cipőben?