Terhesseg utani "tigris has", azaz csikosabb mar nem is lehetne. Mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Egy hozzászólást írtam már, de senki sem akar megszabadulni a csúnya striáitól, terhességi csíkjaitól, mert nem ugrottatok rá:)
Nekem ez nem üzlet vagy ilyesmi, én is csak alanyként áradozom az ultrahangos kezelés hatásáról... nagyon csúnya csíkajim lettek szülés után a hasamon, amúgy is hajlamos vagyok rá, combomon volt, mióta az eszem tudom.... Már nincs:)
Próbáljátok ki, nem olcsó, de már egy, azaz egy kezelés is csodát tesz, én nem hittem a szememnek:) olyan csúnya volt a hasam, hogy a plasztikán gondolkodtam, de még szeretnék szülni, ezért felesleges lett volna. Kozmetikusom ajánlotta, kipróbáltam, örülök:)
Remélem, más is kipróbálja, hogy elhiggyétek:)
Sziasztok
Zsuzska
sziasztok
semmit sajna,valaki hajlamos rá valaki nem
Nekem az első gyereknél jöttek ki ami idővel elhalványulnak.a másodiknál csak onnantól jött ki amennyivel nagyobb volt a hasamaz kb 1-2 cm-volt. a legkisebbel meg nem jöttek ki ujra.
Sokmindent mondanak hogy vegyél ezt meg azt mert az tök jó rá,de nem ha kijött az kint is marad
Kedves Judit kívánom Te is hamarosan a babádban gyönyörködhess!
DE én imádom a lányomat a csíkokat mégsem tudom elfelejteni, minden reggel szörnyűlködök rajtuk a tükörbe nézve.
Szia
Szerintem Neked a genetika miatt SEM lett csíkos, persze lehet,hogy segített a babaolaj.
Én az első naptól kentem babaolajjal este és reggel egy speckó krémmel és mégis csíkos lett. Nagyon.
A lányom 4 éves már és imádom, de a csíkokat szerintem sosem fogom tudni elfogadni. Nagyon zavar.
Fogyókúra, torna megvolt, az alakom szinte a régi kivéve a hasamat ami borzalmas.
Úgyhogy sajnos én vagyok az a kivétel akinek nem vált be:(
Azt hiszem ez a legjobb amit tehetünk :))))
Az még szerencsésebb, akinek csak a terhességgel jönnek ki, nem úgy, mint nekem.
Vannak ennél rosszabb szépséghibák is, ha csak ez van, akkor szerencsések vagyunk. Sok fotómodellnek is van, de a retusálás csodákra képes. Az a baj, hogy mi is ezeket a fotókat nézegetjük is a tökéletességgel ámítjuk magunkat.
Lehet jobb, ha nem látjuk őket smink nélkül, kinyúlt pólóban :))))
Koszi mindenkinek! Ha ilyen sokan tudnak elni ezzel a dologgal, nyilvan nekem is menni fog!:D
Csak azert tajekozodtam, hatha...
Akkor egyenlore AK, aztan majd meglatjuk.:)
Szia!
Az én hasam is nagyon csúnya lett szülés után, de az ultrahangos kezelés csodát tett vele! Én is ezt gondoltam, hogy csak a plasztika segít, de nem. Próbáld ki! Nem olcsó, de már egy kezelés is csodákat tesz, komolyan!
Szia
Zsuzska
nekem halványodott a hasamon bár ha természetes fénynél vagyok és ha sok szolizás kimarad akkor azért látni,de ha szétfeszítem a bőrt a hasamon nekem akkor látszik csak igazán bár ennél sokkal rosszabbra számítottam így örülök na persze jobb lett volna ha semmi nem látszik de ez van......
Én ahogy nézegettem a hasplasztikás fotókat ott rendesen látszik a stria .....még műtét után is ....ott marad
hát én kés alá biztos nem feküdnék...
mondjuk nekem is van a hasamon két kicsi, az is hiretlen hízás-fogyás miatt... már nem érdekel...
nem tudok mit tenni ellene... szerintem a nők 80%-nak van stria a testén valahol.
szerintem sem lehet vele semmi különöset tenni:(
meg kéne előzni azzal hogy kerüljük a súlyingadozást és a bőrt rugalmasan tartjuk -krémekkel. a hasfalról és a köldök alól a barátnőmnek leplasztikázták egy 1millió Ft körüli összegért :) olyan lett mint újkorában, de rengeteget szenvedett kb 2 hónapig fájt mert ez egy bőrnyújtásos-szabdalásos eljárás:(, és hogy ki mire képes a szépségért , azt dönse el maga.
A mellekről is csak plasztikával tud eltűnni úgy hogy vagy -széthúzzák a bőrt(tehát implanttal kitömik)vagy a mellet formázva kimetszik a problémás helyeket+ még lehet hogy így is kitömik.
tehát ez van .aját tapasztalat h az idő múlásával halványodik, és különben is még világsztárokon is ott virít egy-egy stria ezért sem idegesitem magam vele:)
Szerintem lehet jó hasmasszírozó krémeket kapni, jók a narancsbőr elleni készítmények.
Régen nekem is voltak csíkok a hasamon, de ma már elmúltak - most tükörsima hordópocakom van, ami nem akar eltűnni, hiába tornázom rá:(
A többi testrészemmel semmi baj, csak a hasam aggasztó, állandóan terhesnek néznek.
Sziasztok!
Ez sajnos "bőr függő"-vki hajlamosabb rá, vki nem.
Nekem az első hónapokban akkorák voltak a melleim, mint akinek eltúlozták a szilikont és persze tiszta csík lett. Most 4,5 hónapos a kicsikém, és már alig látszanak. Megelőzni nem tudtam, pedig úgy kencéztem magam, mint akinek az élete múlik rajt.
Remélem a pocakomon is elhalványulnak...addig pedig kívülről is igazi anyatigris leszek...:)
én is kentem testápoló és bepanthen kenőcs.egy ideig nem is repedt meg a bőr...de az utolsó hónapban!akkor sokat is nőt a pocim és a baba is olyanokat produkált...néha azt hittem kibújik a hasfalon-annyira kinyomta magát-szóval nem csodálkozom a csíkokon.csak az vigasztal lehetett volna rosszabb is anyukámnak az egész hasa olyan :(
ebből tudtam nálam is ez várható.azt mondják akinek lazább a bőre az jobban csíkos lesz...
Sajnos ha már kialakult, nem lehet vele tenni semmit! A megelőzésre kell figyelmet fordítani! Én szerencsésnek modhatom magam, nekem egy szem sincs hála égen! Mondjuk tettem is érte! Van egy "csodaszer", a neve babaolaj, ha ezzel kenegeti valaki a pocakját még az előtt, hogy elkezdene nőni, és folyamatosan a terhesség alatt, akkor nem lesznek csíkok! Én még egy kis testápolóval kombináltam és nem lett!:) Eddigi ismerőseim akik ezt csinálták nekik bevált! Persze biztos akad akinek nem!
További szép napot!:)