Terhesség tünetek nélkül (beszélgetés)
Mindenképpen megírom.Nekem is elhalt tavaly,olyan rossz volt nem hallhattam a szívhangját. :(
Pont uyanakkor estem teherbe idén mint tavaly (2 hét csúszással :) )
Szia tavaly született a fiam nála annyi tünetem volt hogy fájt a cicim,és nagyon ritkán volt minimális hányingerem.
Most várjuk a Kistesót és egyáltalán nem volt tünetem,így nem is hittem hogy sikerült...főleg hogy ő most elsőre:-D
De terhes vagyok és már Uh-n is voltam 5.-én meg már a 12hetes Uh-ra megyünk.Nagyon várom már izgulok is de érzem hogy minden rendben odabent.Néha van kisebb hányingerem de amúgy más semmi.
Attól hogy nincs tünet nem azt jelenti hogy valami baj van.
Az első terhességem(kisfiam előtt) sajnos nem végződött jól elhalt a baba.Pedig ő vele rosszul voltam hánytam volt hogy a főutcán jött rám:-(
Szóval ne izgulj ezért!És várom a fejleményeket az orvostól.
Szerintem sem kell megrémülni Tőle. Én most vagyok 17 hetes és szerencsére semmi tünetem nincs. Annyi, hogy néha érzékenyebb a mellem és feszül a pocim. :D
Boldog tünetmentes babavárást kívánok.
Nekem is csak mellfeszülés volt... azt vártam mikor fog már megjönni? De nem jött... aztán csináltam tesztet, két csík, doki, 6. hétben voltam, úgy, hogy igazából fogalmam nem volt róla... :))
Most 9,5 éves a fiam :) Semmi panaszom nem volt egész terhesség alatt!
Ez nem jelenti feltétlenül azt, h baj lenne!! :)
Szia!
Nekem sem volt semmi tünetem,sosem volt hányinger, sem hányás, sem kívánósság, sem sűrű vizelési inger. Talán annyi, hogy 1-2-szer ilyen "mindjárt megjön" érzés volt, de hamar elmúlt.
Ne izgulj, bízz benne, hogy minden rendben lesz:)
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Tünetek nélküli terhesség
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Korai terhesség tünetek nélkül. Bajt jelezhet?