Terhesség bejelentése: együtt vagy külön? (beszélgetés)
Ha a körülményeket figyelembe veszem, teljesen megértem. Ezért is mondtam neki, hogy bár szomorú vagyok, hogy nem kívánja, hogy ott legyek, elnézem neki.
Más a pozíciónk, mert neki « ciki, hogy beadta a derekát » a « szájából segget csinált » a haverjaival szemben meg az összeköltözés is. Neki nagyon fontosak a haverok és nagyon ad a véleményükre, igazi oroszlán (csillagjegy). !!
Mi miatt aggódik?
Túl fiatalok vagytok?
Írod, hogy csak szülés után tudtok összeköltözni - ennek van valami súlyos oka?
Ha összeszeded magadban, hogy mik a körülmények, lehet nem parázol rá, amiért egyedül akarja csinálni.
Amúgy meg, a mai világban... kimegy egy kép a közösségi médiában, és egyből megtudja mindenki, nem kell stresszelni sem :D
Mondd el neki inkább őszintén mi az ami bánt és mi lenne számodra a megfelelő.
Mondja el ő is. Ok, van benne egy ilyen, hogy megszólják. Ami szerintem, az ő problémája inkább. Hiszen a baba inkább rólatok es családotokról szól. Szóval inkább magát emészti emiatt, nekem ez jött le. 😉
Elsö közös gyermekünket várjuk a párommal. A családnak együtt fogjuk bejelenteni az örömhírt, viszont a baráti körének egy vacsi alkalmával ö nélkülem, amin, amin megsértödtem.
Ismerem a barátait de nem ápolok velük szoros kapcsolatot. Mondta, hogy fél a barátai reakciójától, mert nagyon meg fognak lepödni, elsösorban a körülmények miatt amit ö cikinek érez (csak a baba születése után tudunk összeköltözni) fél, hogy megszólják.
Próbálok megértö lenni vele de csak szarul esik, aztan lehet most a terhességi hormonok miatt én csinálok bolhából elefántot. A lényeg, hogy nagyon szeret engem és jó apuka lesz!
Szerintetek nem nagy dolog ez?
További ajánlott fórumok:
- Ciszta és terhesség együtt! Volt valakinek hasonló?
- Első gyermekem császárral született, a másodikkal terhességi cukrom lett. Ez a 2 ok együtt lehet indok az újabb császárra?
- Terhesség bejelentése védetté tesz?
- Terhesség bejelentése
- Elevit és magnézium szedhető együtt terhesség korai szakaszában?
- Terhesség bejelentése munkahelyen hogyan történjen?