Terhesség alatti szex (beszélgetés)
Miért a többesszám?
Csak Neked(!) tiltotta meg az orvos és nem a párodnak. ;-)
Sziasztok
Nekem az első trimeszterben voltak gondok, mert terhességmegtartó hormont szedtem a 15-dik hétig. Most vagyok 21 hetes így a második trimeszterben már gondolkodunk rajta. Áthidaló megoldásként a kölcsönös kézzel történő dolgot éljük. Szerencsére a párom nagyon megértő.
Nincs abortiv hatasa az utolso hetekben sem.
Ha mar beekelodott a baba, a sperma segit abban, hogy jobban ellazuljon a mehszaj mert termeszetes oxitocint tartalmaz. Nem fogja beinditani a szulest de termeszetes modon hozzasegithet, ha mar elindult egy folyamat. Mindharom babam szuletese elott az utso 2 napon is volt szex, nem tilos de vedd figyelembe, hogy a poci akadalyozni fog egy csomo mozdulatban. Szerintem a "kanal" poz a legjobb es azok amikor te vagy felul (ha nincs tul sok sulyfelesleged), de te erzed, mi a kenyelmes neked. Ne hasonlitgass masokhoz sem az idotartamban, gyakorisagban, intenzivitasban:)
Maga az orgazmus sem art a babanak csak bekemenyedik a poci par percre, de o ezt masszazskent erzi, amugy ha ez neked fajdalmat okozna, az orgazmus kozbeni pocikemenyedes, oldaltfekve pihenhetsz. Es ismetlem, ne hasonlitgass, komolyan, ha kivanjatok, csinald, nem tilos, de ha nem kivanjatok akkor sem dol ossze a vilag. Egy csomo ferfi nem kivanja mert azt hiszi, hogy a farkaval a gyerek homlokanak erne vagy ilyesmi:DDDD
Ha az orvos tiltja mert nyitva van a mehszaj, akkor logikus, NO szex
Amennyiben veszélyeztetett terhes vagy, úgy visszavonom amit mondtam.:)
De ha nem vagy az, akkor tartom. Két végig kihordott terhességem volt, mindkettővel aktív házaséletet éltem egészen addig amíg jól esett. És igen, előfordul keményedés szex után, de ahogy ezt írták előttem is, ez teljesen természetes.
De hogy összesen 24 hétig "szigorúan tiltjuk"!?!:OOO Hát ez picit elavult nézet sztem.
Ha az orvos tiltja akkor nem lehet.
Gondolom,mert veszélyeztett terhes vagy.
Elméletileg a vérnyomásom miatt én is az voltam,de az orvos nem tiltotta el nálunk.
Mi mind a 2 terhességnél csináltuk,és hála az égnek nem volt semmi probléma.
Mondjuk a másodiknál nem kívántam annyira.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye a terhesség alatti szexről? Vannak orvosok, aki azt mondják nem árt, vannak, akik azt mondják, hogy az első és utolsó 12 hétben tilos, mert abortív hatása van. Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Terhesség alatti cukorbetegségnél miket szabad enni?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Terhesség alatti hízás elkerülése, sportok, étrendek
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- A Down-kór terhesség alatti szűrése