Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el? (tudásbázis)
Köszi!
Szerintem tornázz nyugodtan!!!
Vegyél egy dvd-t és arra kezd el,meg ha esetleg a pénztárcád engedi, mehetsz konditerembe is!!
Remélhetőleg hamar olyan leszel, mint "fénykorodban"!!!
Sok-sok sikert hozzá!!!
De kitartás jobban kell!
De jó! Jó, hogy ilyen sokáig tudsz szoptatni! :)
Igen, azt hiszem, hogy a torna már nekem se zavarna be sokat, hiszen hónapok óta csak loholok a gyerek után, felér simán egy aerobic órával, és a tejcsi még sem csappant meg! :)
Jaj kikészültök,de az enyém3,5 éve és szopizik!!
Mert rászokott arra,hogy így alszik el..
Amúgy nálunk az én nagynéném szopott 3 éves koráig...
Szóval én tornázok mellette,semmit nem befolyásol!!
Bár kitartás 0 nekem!!!
Azért sok sikert!
Hát igen, nem is tudom mi lenne a jobb, lapos striás has, vagy a mostani stria mentes kis poci. :D Leginkább, a szülés előtti állapot!!! :)
persze, tornázni akarok, csak még szopizunk, de már 1 éves lesz a Töki a jövőhéten, így szeptember környékén tuti újra tornázni fogok. Aerobic és spinning, ezeket szeretem, és szeretnék újra járni, mert imádtam. Remélem, majd a hasamon is lesz változás! :)
Sok sikert mindenkinek!
Hát akkor a tiéd se sokkal jobb,sajna..
Nekem visszahúzódott csak a fránya stria...
Mondjuk meglehet szokni,nincs is más esély!!
Bár fiatalon azért ez nehezebb!
Tornázz sokat a tiéd nem menthetetlen!!!
Hajrá!
Számolj majd be a sikerről!!
Szia
Igen, ez valóban egyén függő. Én 17 kilót híztam, ami azért sok...mégse lett 1 db. striám se. Nekem linea negra-m se volt, ez sincs mindenkinek.
Viszont a hasam nem igazán húzódott vissza, olyan, mintha félúton lenne a kistesó. :) Majd gondolom tornával rendeződik....egyszer....talán....
Hát el kell, hogy keserítselek, nekem bőrgyógyász mondta, hogy semmitől nem múlnak el. Felesleges kenni bármivel, max. halványabb lesznek a csíkok.
Én Vichyt vettem, de kiütéses lettem tőle.
Nekem a comb,mell,derék,lábszár már a kamaszkori gyors növéssel becsíkosodott.Nem nagyon látszik,mert majdnem olyan színű mint a bőröm(kicsit lilásabb azért),de én tudom,hogy ott van.És ha valaki jól megnézi,azért észrevehető..
Ha valakinek van krém-ötlete,én is várom :)
Én is,de has,fenék,comb,derék tájt,lábszár egy részén,karomnál a hónalj részen azért durva!
De azért a hasamon kívül a többi nem csúnya,mondjuk a hasam se olyan vészes,kinek mi az,persze.
Párom elfogadja,hisz a közös picúr miatt van,akkor meg??Szerinte,ugyan olyan szép vagyok sőt szebb!Persze gondolom vígasztal...
De azért szégyellem magam a csíkok miatt kicsit..
hisz pár ruha szóba sem jöhet,de mint mondtam a kislányom miatt mégegyszer ennyit vállalnék,ha kellene!
Mondjuk eddig semmilyen halványítót, összehúzót nem találtam,ti tudtok???
Köszi,lehet priviben is,most használok egyet,de narancsbőrre jó és karcsúsít is,nem kifejezetten striára való!
Köszi!
Jaaj,sajnállak,jobban mint magamat,mert nekem a 4.hónap körűl jöttek ki,az rosszabb,ha a legvégén!!!!
De nekem akkor,ezerrel semmit sem hagytak érintés nélkül rajtam!!!!!!
Őszinte legyek eleinte szenvedtem miatta,de a gyerek kárpótól,ez legyen a legnagyobb baj,hogy csíkos valamim!...
Nem?
Tudod,ha nem csíkos és nem löttyedt a bőr rajta,nem kell aggódnod..
Sokunk szeretne szép hasat Pl:én,mert nekem striás lett,pedig a babával együtt csak 12kg-ot híztam,ami megengedett még,ahhoz képest aki 30kg-ot felszed és nincs egy csíkja sem,ez bennünk van van aki szerencsés van aki olyan mint én...
Az jó!
Szerencsés vagy...
Szerencsére nincs striám, semmi piros, stb csíkosság a hasamon.
A hosszanti barna csík azóta már halványult. :)
Nem mindegy miről van szó!
Ha a has közepén fentről lefelé induló vonalat kérdezed,amiből csak egy van,az elmúlik(nekem elmúlt)
Ha a striáról kérdezel ami szintén hosszú csíkokból áll,kezdetben bordóak,akkor az nem múlik el,csak kivilágosodik,gyöngyházfényűre,(ahogy az előttem írók is mondták),akármivel kened ott marad...
Nekem megmaradt mind,ami stria volt!
Sajnálom..bár énennek ellenére használok egy gélt most ,ami narancsbőrre is jó,meg feszesít stb...,majd kiderűl változik e valami tőle,persze nem elmúlik max.halványabb,lágyabb lesz!!!
De sajnos ez sem tuti!
A hasam már teljesen visszament, de a köldököm nem túl szép. :(
Nekem is látszott terhesség előtt is a csík, de akkor nem volt még barna.
Ahogy visszahúzódik a hasad, szépen el fog múlni az is. :) Pár hónap, és elkezd halványulni.
Márakinek, mert nekem az első terhességem előtt is látszott, így sosem múlik el teljesen. Főleg az a része, ami a köldököm alatt van - de én szeretem. :)