Terhesen lehet gőzölni az arcot betegség esetén? (tudásbázis)
Mintha csak én írtam volna egy évvel ezelőtt :D
Nyugodtan kamilla inhalálj,nekem is az segített,hamár túl sok minden mással nem tudsz segíteni sajnos.
Én Rinosprayt használtam régen, vagy Nasivint, de azt mondták, terhesen egyiket sem lehet.
Megpróbálom ma a gőzölést, mert lázas nem vagyok.
Orrcseppen már hallottam ilyen tengeri sós varriációról, azt úgy tudom terhesen is lehet, de nem tudom mennyire hatásos?
Infra lámpa! Melegíteni lehet vele az arcüreget, aminek a hatására kitágulnak a vérerek, vérbőség keletkezik és megindul a váladék.
Ha már használtál gőzölést eddig is és hatékony volt, akkor most is próbáld meg nyugodtan!
Viszont: nem mindenkinél okoz javulást. Én például még jobban bedugulok tőle :((
Köszönöm.
Igazából orvoshoz azért nem szeretnék rohanni, mert az orrduguláson kívül kutya bajom.
A köhögésem szépen múlik (két nap alatt), a torok fájásom pedig már teljesen elmúlt.
Egyedül az orrom nem javul és így éjszakázok, ez miatt meg olyan vagyok mint akit fejbe vertek. :)
De persze ha nem javul hétfőig, akkor szándékozom megnézetni magam.
Nem minden esetben tesz jót a gőzölés..egyébként lehet.
Jobb lenne talán orvoshoz menni.
Jobbulást kívánok Neked!
szerintem nyugodtan. a kamilla nem hiszem, hogy art.
Jobbulast!
Elkaptam egy taknyos-köhögős valamit.
Mivel orrcseppet nem használhatok, a fejem és az arcüregem feszít, fáj a felgyülemlett trutyitól.
Lehet ilyenkor kamillásan gőzölni, hátha megindulna? Vagy tudtok más praktikát amit várandósan is lehet alkalmazni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Reflux betegség esetén iható-e kávé?
- Áttét esetén semmi esély, hogy legalább együtt lehessen élni a betegséggel?
- Cukorbetegség esetén megengedett-e a 90 napos diéta?
- Pánikbetegség terhesen
- Pánikbetegség terhesen. Valakinek van ilyen tapasztalata?