Terhesen egyedűl a harmadikkal (beszélgetés)
Sziasztok!
Én voltam ennek a nőnek a 4. férje.
Velem is elhitette hogy vele mennyire gonoszak az emberek.Köztük a saját családja is.Nem részletezem mert nagyon hosszú lenne.Annyi a lényeg hogy aki nem úgy táncol ahogy ő szeretné,az minden,csak nem ember.
Én jelenleg a saját házamért küzdök vele.
Elvettem őt,vissza szereztem a gyerekét mert a saját anyja perelte el tőle a 3 gyereket.
Előtte egy garázsban lakott a nagyanyjánál mert sehol sem szeretik.
Olyan viselkedést tanúsított,hogy az nem emberi.Már az esküvő után menyasszonyi ruhában közölte,hogy: "Ha nem igazodsz,elválok." Ha ettem,akkor közölte: "Hogy gyűlölöm nézni ahogy eszel.Minden férjemet így gyűlöltem meg." És ehhez hasonló vagy még keményebb dolgok.Mellette voltam mikor műteni kellet epével.Akkor is mikor vittem vizsgálatra,végig azt hallgattam az úton,hogy mekkora szarházi szemét vagyok.Aztán mellette tanúskodtam a bíróságon hogy visszakapja a legkisebb gyerekét.A nagy fia,akiről itt a régebbi írások szólnak,nem is beszél vele évek óta.Egy ideig a lánya sem beszélt.Sajnos a gyerekek lelke erősen torzult az anyjuk miatt.Jelenleg a legkisebb gyerek vele van,sajnos ő kapott egy papírt hogy autista.
Idén februárban elváltunk mert "Nem igazodtam..."
Ő a házamban maradt,de most egy újabb férfi áldozat került a hálójába (utánam a sokadik) így jelen pillanatban hirdeti a házamat kiadás céljából...
Sajnos én naív,haszonélvezetet adtam neki mert annyi peres tartozása volt,többek közt az anyjával való per miatt,hogy jobbnak láttam ha így fejezem ki a bizalmamat irányába.Hát kár volt mert most ott bitorol.A bíróságon megkaptam hogy úgy érzi,cserben lett hagyva...
Hozzáteszem hogy az összes hivatal,legyen gyámügy vagy bíróság,családsegító,stb... MIND CSALÁD ELLENES! NEM ÉRTÜNK VAN!!!
Szerintem még sincs minden rendben !
Hisz egyedül döntöttél hogy megtartod a Babát !
Azóta meg már a 3 dik topikot nyitod és szapulod benne az apát .(Sőt nem is csak azt az egyet ,hanem mind a hármat.)A kicsi ami annyira kellet még 2 éves sincs de már reggel 8-tól du 17-ig be van csapva a bölcsibe.Te pedig az uszodában uszikálsz .Míg aki dolgozik annak nincs hely a bölcsibe .Sírsz hogy nincs pénzed ,se pelenkára se a három gyermekre de a szemöldököd tetoválására mégis akad.
De Te mégis úgy érzed neked muszáj szülnöd mert Te vagy a legjobb anya aki a gyerekeiért él !
Igaz !!!! Csak a baba születése óta már a harmadik pasit hiszi az apukájának.
Vajon mire felnő vajon fogja tudni ki az igazi?
Csak tudnám minek ad az isten ilyennek gyereket????
Ennek örülök:))
Megbékélt a gyerek gondolatával végül?:))
Azokra az igazságosztókra gondolok,akik csak bírálnak!
Itt már ebben a helyzetben csak előre szabad és kell nézni!A "mi lett volna ha" esetek soha nem vezetnek sehova!
Aki nincs ilyen helyzetben,(szerncsére én sem)nem tud azonosulni,de véleményt mindenki alkothat.A legkevesebb sérülés csak pozitív felfogással érheti a családot.TÚLÉLÉSRE JÁTSZANI!
Örülök, hogy a figyelmembe ajánlottad, de még ezeken kívül is vannak megoldások. Ettől függetlenül valóban a Te dolgod, hogy megtartod-e egy olyan ember gyerekét, aki hármat már elvetetett, és a negyediket sem akarja, de ha nem teszel meg mindent, hogy ne legyen még egy babád, akkor szerintem ne csak őt hibáztasd.
Tudom, hogy nem az várod, hogy sokan (nem csak én) azt írják, hogy azért Te is hibás vagy, de ha jobban átgondolod, akkor azért nekünk is igazunk van. Ettől függetlenül sajnálom, hogy huszonévesen egyedül leszel 3 gyerekkel, és nem lesz egy társ mellett, aki segít ha baj van...
Az lebegjen a szemed előtt,hogy nem Te vagy az első és utolsó aki így jár,ha jól átgondoltad,hogy szülessen meg ez a baba,akkor még ha lesznek nehéz időszakok is az életetekben,de rengeteg örömöt fogsz átélni a gyerekeiddel!Becsülendő,hogy nyíltan beszélsz és nem titokban végső elkeseredésedben eldobod!Tarts ki,hogy egészségesen szülessen és vigyázz magadra,mert mostantól még nagyobb szüksége lesz a gyerekeknek RÁD!:))
Ne törődj,a sok igazságosztóval!
Olvass vissza ,hogy miket írtunk.
Nem a gyerekkel meg a megtartásával van a gond,sőt,igazság szerint egy nőt nem lehet kényszeríteni az abortuszra ,ha ő nem akarja ,tehát a többit is megtarthattad volna,ha akarod.
Azt viszont elhiszem,hogy az ember néha nagyon befolyásolható tud lennia pasija által,és olyan dolgokat is tesz,amit nem akar ,csak hogy el ne veszítse!
De most megjött az eszed,és megtartottad a gyereket,annak ellenére ,hogy a pasi lelépett ,ezért le a kalappal,végre önálló döntést hoztál és én úgy olvastam ,hogy senki sem ezen problémázott.
Ettől függetlenül ,olyan nincs ,hogy egy nő ne tudjon védekezni a terhesség ellen,amiket írtál ez ügyben ,kifogás!
És akár tetszik akár nem ,a te felelőséged is,ez az egész!
Ezen kívül még mindig nem értem ,hogy mégis mit vársz itt a fórumtól?
Milyen segítségre lenne szükséged?:)
Legalább akkor mondd ki,hogy értsük?:)