Tere-fere pipi felturbózva recept


Csirkecomb, só, bors, majoranna, olaj
Zölség: mindenféle, akármilyen
füstölt kolbász
2 kefír v. joghurt v. tejföl
reszelt sajt
3 db tojás
A Tere-fere pipi felturbózva elkészítési módja:
Csirkecombot sóval, borssal, majorannával ízesítem. Egy serpenyőben olajon félig készre sütöm. Olajjal kikenek egy tepsit vagy Jénait, majd a félkészre sült combokat beleteszem szépen sorban. A hús szaftijába szórom bele a zöldségeket párolni. Lehet krumpli, zöldbab, zöldborsó, sárgarépa, kukorica stb…kockákra vágva. Ha mirelit zöldséget használunk itt legalább kiolvad és el is megy a leve. Míg ez fő a saját levében a combokra felkarikázott füstölt kolbászt rakok. Combonként 2-3 karika elég. Ha a zöldség megpuhult leszűröm a maradék levét és ráöntöm a húsra a zöldséget. Elegyengetem és leöntöm a Trutyival. Trutyi: 2*2 dl kefír vagy joghurt vagy tejföl össze van keverve sóval, borssal reszelt sajttal és 3 db tojással. Zsupsz be a sütőbe és minimum 1 órát sütöm
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: anyaka, 2008. ápr. 12. 13:00
A tere-fere pipi felturbózva elkészítési módja és hozzávalói.