Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya recept
A Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya hozzávalói:burgonya
hagyma
gomba
fokhagyma
cukkini
paprika
paradicsom, só , bors
kevés fehérbor
kevés vaj
A Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya elkészítési módja:
A zöldségeket nagyjából egyforma nagy cikkekre szeljük. Sózzuk, borsozzuk, beledobáljuk a kivajazott tepsibe, ráöntjük a fehérbort, lefedjük, és sütőben addig pároljuk, míg a krumpli majdnem teljesen elkészül. Ekkor levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk a tetejét.
Lehet tenni alá bacont, esetleg előre sütött húst, mert az is nagyon finom, és egykalap alatt elkészül az ebéd!Aki szereti a tejfölt, nyugodtan meglocsolhatja, vagy sajtot reszelhet rá. Nagyon finom!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. febr. 16. 09:43
A tepsiben sült boros-zöldséges burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.