Tényleg örömet okoz... (beszélgetés)
Akkor már legalább ketten vagytok! :))
Ez mindenképpen örömmel tölt el! :))
Miért olyan hihetetlen?
Pl. mondjuk szereted az édességet,de időnként a még édesebb dobos tortát kívánod és tudod milyen élvezetet nyújt,hát biztosan nem hagyod ki.
Elég a gondolat,letámadás, az eredmény magáért beszél.Semmivel sem kevesebb érzésre,kielégülésre mint amikor én kapok vagy amit a rendes aktus nyújt.Na,jó van azért egy kivétel,az nagyságrendekkel jobb bárminél.;)
Ez számomra szinte már a hihetetlenség határát súrolja! :))
Nem ismétlem magam, FŐNYEREMÉNY vagy! :))
Akkor azért nálad se csupán a saját örömöt szolgálja a szopás!
Valószínű, hogy rosszul tettem fel a kérdést, nem voltam egyértelmű.
Megkísérlem még egyszer.
Ugye, amikor fagyit nyulunk (szopunk, harapdálunk) eszünkbe se jut, hogy vajon a fagyi élvezi-e ezt! :)) Fő az, hogy mi szívesen fagyizunk, mert ettől függetlenül élvezzük az ízét, az állagát, azt is, hogy hideg és csillapítja a szomjunkat, éhségünket.
A kérdés az, hogy amikor orálisan kényeztetitek párotok, az is lehet hasonló - azaz csupán saját élvezet - céljából?
Ez azért erős túlzás,,vannak még így ezzel páran,csak nem verik nagy dobra,nem beszélünk róla csináljuk.:)
Szerintem ez a dolog hosszú ideje jól működő kapcsolatban természetes...(mondjuk, soha nem volt elvárásom oda-vissza,nálam nem ezen az alapon működik)az,hogy szeretnék örömet okozni csak úgy minden elvárás nélkül(?) naná, hogy én is élvezem.(ha én kapok azt is)
Te egy főnyeremény vagy! :))
Nagyon vigyázzál magadra, mert mások sokan vannak, belőled meg csupán egy van! :))
Itt is felmerül a kölcsönösség kérdése!
Pont ezt firtattam (sajnos kevés sikerrel) hogy a viszonzás gondolatának felmerülése nélkül, csupán saját élvezet kedvéért csinálja, csinálta-e már közületek valaki?
További ajánlott fórumok:
- Izzadásgátlók (tényleg rákot okoz?)
- Neked mi okoz örömet?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban?
- Mennyi az a Kinin mennyiség, ami tényleg halláskárosodást okozhat?
- Melyik a tényleg bevált fehérítő fogkrém, ami nem okoz érzékenységet használat után?