Tényleg lehet következtetni az orr méretéből a pénisz nagyságára? (tudásbázis)
Mindenkinek átlag feletti méretű a párja?:D
(Egyébként mi számít átlagnak, ha lehet tudni?)
Nem mondtam hogy minden göndörnek nagy.
Amúgy férfiakon nem a méretet a haj göndörséget is nehéz megállapítani. Én csak onnan tudom, hogy a férjem göndör hajú, hogy van fiatalkori hosszabb hajú képe, de mióta ismerem pár centire van nyírva a haja. Ha nem látom a fiatalkori képeit eszembe nem jutna hogy egy Brian May-jel élek együtt.
Nem tudom min múlik, de én még kis péniszű férfivel nem találkoztam intim helyzetben. Pedig alkatra volt mindenféle.
Volt olyan pasi - teljesen átlagos magasság, arc, haj és minden - akinek akkora volt, hogy megfutamodtam, nem vállaltam be. Szegény srác ki is fakadt, hogy nem én vagyok az első, aki nemet mond és hogy ez neki inkább átok mint áldás.
20cm+ péniszről (pláne ha még vastag is hozzá) szerintem olyan nők álmodnak, akik még nem találkoztak ilyennel vagy akikben meg tud fordulni egy nyergesvontató komplett szerelvénnyel Y-ozás nélkül.
😂
A férjem göndörhajú, de átlag feletti az intim mérete.
Abbol nem
de a hüvelykujj méretéböl igen
Az ujj mint hüvelyk, angol mértékegység, 25.4mm
Ha 10zel szorzod annyi, ha csak 5tel akkor meg amannyi
Ahogy teccik :)
Mindent végiggondolva, nálam ez pont bejött. 🤣 Akinek nagy orra volt, az máshol is nagy méretekkel rendelkezett, viszont visszafele nem volt igaz. Tehát volt átlagos orrú, mégis nagy szerszámú pasihoz is szerencsém.
Olvastam itt a nőkről is: pici orrú, rövid hüvelyű nőci vagyok 😄, szóval ki tudja, lehet, hogy tényleg van ebben valami
Viszont a magas férfi-nagy pénisz következtetésre sajnos rá kell cáfolnom. Sok magas férfi volt az életemben, mert nagyon vonzódom hozzájuk, ebből a legmagasabb (~2m) egyáltalán nem volt eleresztve ott lent, miközben eddigi tapasztalataim szerint 2db 176-8 cm-es férfinak volt a legnagyobb.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha egy meteorbecsapódás következtében 24 óra múlva megsemmisülne a Föld?
- Oxigénhiány következtében agysérülés.Még nem tudni milyen fokú sérülést szenvedett egy ismerős kislány, de szeretnék minél több címet, ötlet
- Leiden-mutáció következtében kialakult tüdőembólia milyen betegségnek számít?
- Lehet orr, kéz, láb stb külsőségből következtetni a "méretre"?
- Az alábbi tünetekből milyen betegségre, mire következtethetek?
- 3 éves kislányomnak egy esés következtében elkezdett mozogni a foga!Szerintetek?