Tényleg el akar hagyni? Van visszaút? (beszélgetős fórum)
:)) Köszönöm, most már úgy érzem sokkal jobban! Persze néha még elfog a kétségbeesés, szomorú vagyok meg ilyenek... de nem kezdeném már újra vele!! Egyik nap kiírtam iwiwre egy szép idézetet (nem volt semmi célom vele, csak úgy) valami olyasmi a vége "rádöbbensz, hogy még mindig szereted". Ő meg odaírta: "most mondanék valamit, de nem akarlak nagyon megszégyeníteni" Na ez végleg föltette a pontot az i-re.
Csak nagyon hiányzik, hogy legyen valakim. Rossz egyedül :(
Na jobban van már, kedves?
Fejlemény? :)
A barátnőm csak magából indul ki. Neki 2 éves kapcsolata van, és elég durva dolgokat megbocsájtott már a srácnak..
Amúgy már vannak jobb napjaim, sőt néha úgy érzem már túl vagyok az egészen, aztán máskor meg tök váratlanul rám tör a fájdalom :( Mikor lesz ennek végleg vége?,
Hagyd már békén azt a pasit, ne harcolj érte!
Meg ő is szálljon le rólad!
Sokkal jobbat érdemelsz! Sokkal! Százszor rendesebbet!
A barátnőd meg szerintem nem is szeret téged, ha képes azt mondani, hogy harcolj érte, azok után, hogy látta, hogy te mennyit szenvedtél emiatt az alak miatt!
Sziasztok! Jó régen írtam már ide. Nem tudom, kedves hozzászólók, akik ti akkor segítettek még jártok e ide föl. De jó lenne...
Én még mindig nem vagyok túl rajta. Esténként sírva alszom el, és már a reggelek is nehezek. Úgy érzem nincs semmi értelme fölkelnem.. A héten lettünk volna 1 évesek. Még a buszon is bőgtem! Azóta már randiztam 2 sráccal is, de egyik sem érintett meg úgy, mint ő már az első találkozásunkkor! Félek, hogy én ezt a veszteséget soha nem dolgozom föl!
Pénteken összetörte a kocsiját, az árokba kötött ki. És még akkor este írt smst, hogy mi történt és azt, hogy sajnos túlélte... De hát miért írt nekem???? hívtam kétszer is, nem vette föl. Írtam neki, hogy halálra ijesztett. Másnap kérdeztem smsbe, hogy mi van vele? Írta, hogy köszöni túléli, és bocs mindenért.... Szerintetek ez mit jelent, még gondol rám?
A barátnőm azt mondta, hogy ne hagyjam annyiba a dolgot, harcoljak érte... Nekem ehhez nincs kedvem, vagy inkább nem tudom jó ötlet e. De ha ő akarná, én nyitott lennék az újrakezdésre... Mert nélküle nem is élek! :(
Nem hiszem, hogy a csajt érdekelné az én véleményem.. Különben ismerjük egymást. A nővére osztálytársam volt, voltam is náluk anno... Szerintem tudta is, hogy Neki én voltam a barátnője, mégis "rámászott", meg ki tudja Ő miket nem hazudott össze rólam.
Hogy lehet ez ilyen nehéz? Egyszerűen nem tudok túllépni!
Rólam 3 hónap után tett ki közös fényképet, meg azt is hogy kapcsolatban.... A barátok azt mondják csak az én agyamat akarja ezzel húzni, hadd szenvedjek. Tegnap írt emailt, hogy nem tudok én semmit, hogy semmi nem úgy van, ahogy gondolom...
Írtátok, hogy napról napra jobb lesz, de most úgy érzem, hogy percről percre elviselhetetlenebb ez az egész!! :(
Szia!
Nem olvastam végig a fórumot, csak az első oldalt, de szerintem, ha ő tényleg véget akar vetni a kapcsolatotoknak csak azért, mert talált valaki mást hirtelen, na az azért megérne talán egy kiadós "földbedöngölést". Most vagy akkor hazudott, amikor azt mondta, hogy szeret, vagy akkor, amikor azt mondta, hogy van valaki más neki. Én mindenkipp tisztáznám a helyzetet...
hát, azért milyen érdekes is az élet, nem?
lassan én is belátom, hogy az ember lányának (tán mindenkinek) végig kell járnia egy utat, tanulnia kell a hibáiból (tanul is szerintem legtöbbször), satöbbi, satöbbi. jó ezt látni, komolyan mondom.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akarod? Alakuljunk együtt!
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg?
- Meg akar változtatni? Vagy tényleg változnom kéne?
- Segítsetek! Mos már tényleg nem tudom, hogy mikor akar aludni stb.!
- Nem akarják visszautalni a pénzemet, mi a teendő?