"Telepítős" kérdések..., segítenétek? (tudásbázis)
Átvert. Ne fizessetek, ha erősködik kérj számlát és szólj a fogyasztóvédelemnek.
És sürgősen keress másik szakembert.
Kerüljétek el messzire.
Lehúz benneteket, és amit csinál illegális, fenyegessétek meg a fogyasztóvédelemmel. Merre laktok? Nincs megbízható szakember a közelben?
egy telepítés 3500 ft, mondjuk ez olcsónak számít, de 60... irreális.
Egyenlőre se kulcs, se matrica, se semmi...
Múlt nyáron se volt, akkor 60ezret fizettünk ki neki. :(
Mi barmok. :(
Arra gondolsz, hogy legális? Még nem hallottam ilyenről, de rákérdezek.
Amitől legális: termékkulcs + matrica + vásárlást igazoló számla vagy blokk.
Mivel ilyet nem kaptatok, így illegális, az is törvénybe ütközik, hoy ő felrakta, átadta.
A telepítőlemezt többször is lehet használni.
Olyan létezik, hogy 'mesterlemez'?
Telepítő CD, amit többször lehet használni, mégis eredeti a progi?
Anyummal beszélt, de nem pénzről.
Arról volt szó, hogy segít. Arról nem, hogy fizetni is kell érte.
Én akkor tudtam meg, hogy mit csinálnak, amikor kellett az én gépem a CD-íráshoz, de még akkor se volt szó pénzről. Ezzel ők ketten hajnali 4-ig szórakoztak, mire beindult a skype és a MSN, majd másnap mondja a pasi, hogy a főnöke, akinek a jogdíjakat fizeti, rájött, hogy mi történt (hogy átadta neten a programot), mert nála valami jelezte a telepítést. És hogy most kéri is a főnöke a pénzt, úgyhogy mi csak ezt a 12ezret fizessük ki neki, meg az Avast árát.
Az Avast egyébként állítólag 1 évre lett megvéve januárban, tehát elvileg januárig működik...
Csak azt nem értem, hogy ha akkor ez már ki lett neki fizetve, most mért kéri ugyanarra a pénzt megint, hogy vissza lett téve újratelepítés után...
Az ingyenes...
Akkor miért akar ennyit kérni? Előre nem beszéltétek meg az árat?
Hogy lehetne eredeti, mikor én írtam a CD-t? :(
A vírusirtó Avast
Számla kell plusz az eredetiséget igazoló papír, hologramos matrica vagy bármi amit a szoftver gyártója ad.
a 20k semmiképp se lehet igaz, mert egy fizetős vírusirtó+windows telepítő ára több mindenképp
30-40k közt van ez.
nem fog számlát adni, nyakamat rá, hogy nem eredeti a Win. A vírusirtó milyen?
Ez meg azzal jön, hogy számla az nincs, mert baráti alapon segített, és ha számlát ad, akkor neki a program teljes ára után adóznia kell, tehát akkor a Win teljes árát kellene fizetnünk + a vírusirtó ára.
Szóval örüljünk, hogy csak ennyi!
Mese... Szerintem átvert. Ha nem eredeti a Win, akkor a párom 3500-ért csinálja meg a teljes telepítést, vírusirtóval, programokkal, mindennel.
Fene tudja, nekem ez bűzlik nagyon. Kérjetek számlát, csak úgy fizessetek.
Nem én csináltam, hanem anyum.
Egyik nap nem tudott belépni MSN-re és Hotmail-re. Van egy ismerőse, aki ezzel foglalkozik, ebből él, tehát hivatalosan csinálja. Szólt neki, erre ajánlotta a távsegítséget.
Jahh, csak azt nem mondta, hogy amit ezzel a CD-vel csinálunk, az vagy 40ezerbe fog kerülni.
Plusz ezzel a távsegítséges dologgal telepített egy vírusirtót is.
A 'segítségért' most 20ezret kér, mondván: csak azt fizessük ki neki, amit neki tovább kell adnia a programok árából. :(
Valószínűleg nem eredeti, az elég drága.
De miért nem keresel egy megbízható szakembert, aki megcsinálja? Miért mindenképp neten keresztül akarod?
Ha elmondják mit csináljak, megértem, meg tudom csinálni...
Az már más, hogy nem tudom, mivel mit csinálok... :((
Lehet-e egy Windows telepítő CD-t skype-on átadni?
Honnan tudom, hogy a gépen futó programok valóban valósak és nem kalóz programok?
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Napi kérdések
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- 1000-1200 kalóriával fogyozók!! Fontos kérdések, segítenétek?
- Corel videostudió - videószerkesztéssel kapcsolatos kérdések, segítenétek?