Telefon előfizetés visszamondása (beszélgetős fórum)
Tudom,hogy csekket kapok és ki kell fizetnem,de Én így szoktam mondani,hogy a T-Mobile feltölti a telefonom:D ez végülis lényegtelen,zizis vagyok:D
Szóval igen erre gondoltam,hogy ki kell-e fizetnem a teljes összeget vagy csak amennyit lebeszéltem.Valahogy gondoltam,hogy ki kell teljesen,csak gondoltam megkérdezem mielőtt bemegyek az üzletbe!Köszönöm Szépen a Válaszokat Nektek és bocsánat a nem túl tiszta megfogalmazásokért!
Ha az előfizetést lemondod, akkor csóka család.
Nem fognak utána még megajándékozni bizonyos "hátralévő" pénzekkel, de az ember érzi is, hogy nem várhatja el.
Jajj,nem :)
Igen,havi díjas vagyok,azért írtam azt,hogy a T-mobile feltölti a telefonom:D:D Én így szoktam mondani. Szóval Djuicenál akarok venni új telót,és félek,hogy ha most mondom le a T-mobileos telefonom,akkor ki kell úgy fizetnem a havi díjat ,hogy nem beszéltem le teljesen.
Szia!
Szerintem elveszik.
Nem maradsz T-mobilos, és veszel náluk telót? Bár akkor gondolom, hogy újabb hűségnyilatkozatot kell aláírni...ördögi kör.
Szia!
Igazából nem értem miről beszélsz. Ha előfizetéses vagy akkor senki nem tölti fel neked telód, hanem fizetsz egy havi díjat és kész. Ha viszont dominós vagy, akkor te magad töldöt fel pénzzel a kártyád.
Ha új telefont vásárolsz a T-mobile-nál előfizetésre, akkor a számod ugyanaz marad...
Attól még, hogy készüléket cserélsz ugyanaz a Sim kártyád marad!
További ajánlott fórumok:
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Hogy lehet lemondani T-home telefon előfizetést?Kb. 3éve próbálkozunk vele...
- Mit csináljak ellopták a telefonomat, ami előfizetéses?
- Átírathatom az előfizetéses telefont a nevemre, úgy, hogy az előfizetés a másik nevén marad?
- Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is?
- Mi lehet az oka, hogy az előfizetéses telefonomra nem kaptam csekket?