Átírathatom az előfizetéses telefont a nevemre, úgy, hogy az előfizetés a másik nevén marad? (tudásbázis)
Akkor ez szerintem szolgáltató függő, mert a t-nél van megkülönböztetés!
De szerintem akkor is kérdezze meg a 1430-on, bármi van, ő ott hivatalos választ kap, félre vezetni sem szeretnék senkit!
Tulajdonképpen a címzés. Hogy a postás tudja, hova kell bedobni...
Én Pannonos vagyok, nálunk pl. csak az első oldalon (amin a csekk van) van ott a szlafizető neve, a szlarészletezésen már nincs is. És az első oldalon lévő lev.cím kerül a boríték ablakába.
"Én a helyedben úgy kötnék szerződést hogy te legyél az előfizető, ő pedig a számlafizető!"
Meg ne tedd!!!
Attól, hogy valaki számlafizető, még nem az övé a felelősség. A nem fizetési felszólítás is neked megy, sőt, bármi van, téged vesznek elő!!! Pl. ha a szolgáltató behajtja a számlát, vagy feljelent és a bíróság elé kerül a dolog, és ők jelzálogot ítélnek, akkor is a Te ingatlanodat terhelik, nem az övét!!!
Szia. Készülék letiltáshoz többek között tulajdonigazolásra van szükség. Tehát ha rendelkezik vásárlási számlával, amin rajta van a tulaj neve és a készülék imei száma, akkor letilthatja. Ha ezt el is veszed, hogy ne legyen meg neki, azzal sem érsz semmit, mivel a számla pótolható!
Én a helyedben úgy kötnék szerződést hogy te legyél az előfizető, ő pedig a számlafizető! Így a számláért ő felel, de nélküled nem tud intézkedni. Elvileg ez helytálló, de ha felhívod az ügyfélszolgálatot, segítenek!
Érthető voltam? Remélem...
A telefonhoz sose kérik a szerződést, az az előfizetéshez kell. Mert azon lesznek az adatok.
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?
- Milyen előfizetéses telefont ajánlanátok?