Telefon: "egyenleg felhasználási idő lejárt" - pedig én feltöltöttem időben! Mi lehet ennek az oka? (tudásbázis)
Köszi!
További szép napot Neked!
Köszi! Utána fogok nézni :) Végül is nincs olyan nagy különbség 2000 vagy 3000 Ft között, csak most sajnos meglepetésként ért a dolog :((
De ezentúl résen leszek...:)
Tényleg!
Utánanéztem: 2000 Ft-hoz csak 1 hónap feltöltési idő jár!!! 3000 Ft-hoz pedig már 1 év!
Ha én ezt tudom!
Így viszont elúszott több mint 3000 Ft-om...
Az csak a gáz, hogy korábban 1500 Ft-al töltöttem fel mindig, ami akkor még (tavaly) 1 évre szólt.
20-as szolgáltatónál pl.
"A Feltöltőkártyák feltöltéstől számított felhasználhatósága függ a Feltöltőkártyák értékétől. A 900 Ft értékű Feltöltőkártya érvényességi ideje 30 nap, míg az 1800 Ft értékű Feltöltőkártya érvényességi ideje 90 nap. A már megszokott 3600; 7200; 14400 Ft értékű Feltöltőkártya érvényességi ideje nem változik, tehát továbbra is 1 évig érvényes."
Tudna valaki segíteni nekem ebben a kérdésben, mert sehogy sem értem, mi történhetett?
Feltöltöttem a mobilomat 1 nappal az egyenleg felhasználási idő lejárta előtt. Meg is kaptam az sms-t a jóváírt összeggel. Aztán pár hét múlva jött az újabb sms az ügyfélszolgálattól, hogy hamarosan lejár a feltöltésem (ami tudomásom szerint 1 évre szól). És valóban, a jelzett időben lejárt a feltöltésem és elúszott a pénzem!!!
Mi lehet ennek az oka?
Köze lehet ahhoz, hogy közben átettem a SIM-kártyát egy másik telefonba?
További ajánlott fórumok:
- Milyen címletekkel lehet feltölteni a mobiltelefon egyenleget bankjegy automatáknál vagy egyéb feltöltő helyeken?
- A pontokat felhasználhatom telefon vásárlásra?
- Lg Ku990i telefon kezeli szerintetek a 8 Gb-os memória kártyát?Tapasztalt felhasználók válaszát várom!Köszönöm!
- Szerintetek van valami kockázata, ha a telefonom egyenlegét az internetről töltöm fel?
- Domino egyenlegemet hogyan vásárolhatnám le, telefonáláson kívül?
- Mit lehet vásárolni azon az összegen ami a telefonon van, mert minden feltöltéskor kiírja, hogy vásárlásra felhasználható x összeg.