Tele a hócipőm azzal, hogy már minden bolthoz külön... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát jön az okos, művelt AI-világ, nem tudtad??
Majd a csapvizet is QR-kóddal tudod majd megengedni!
Engem, hogy hitelt vegyek fel.
1001 x elmondtam már nekik, hogy nem. Egyet használok a Wizz Air-t
, mert azzal röpködök, és szépen gyűlik arra is a pont, de azt abban a hónapban ki is fizetem.
Nekem elvi problémáim vannak ezekkel. Nyilvánvaló adatgyűjtés, árutukmàlás... és bacogtatnak cserébe pontgyűjtés meg kedvezmény, hogy az milyen jó... hát szerintem az lenne a jó ha kedvezmények, applikációk minden nyavalyatörés nélkül lennének normális árak.
Sparba ezért nem járok, húzzák a 20%-ot a répájukra, azokból az árakból aztán lehet engedni és egy közepes üzletet visz 3 alkalmazott, azt se tudják hol áll a fejük és kuponokkal is csak az idő megy, vacakolás.
Kényszerítenek rá?
Műanyag kártyákat készíteni nem túl környezettudatos. App nélkül is vásárolhatsz bárhol, max. nem kapsz plusz szolgáltatásokat, vagy kedvezményeket.
Mert azzal a pontokat gyűjtöm, az applikációval + termékekre kapok kedvezményt.
Itthon kell beélesíteni, mint régen kuponokat adtunk az újságból.
A LiDL-ben, viszont a pontok után ami járt ingyen, vagy olcsóbban én sosem kaptam, mindig ki volt fogyva.
Ó ha még ott is babrálnom kéne,,cetli, szemüveg le, fel.🤓
Bőven elég és jó a SuperShop kártya,,pont most néztem ,,majdnem 10e ft. gyűlt rajta össze.
A kupont is szeretem.
Persze főleg Sparban vásárolok,,utána Aldi,,aztán Lidl.
Én nem töltöttem le egyet sem.
Cashmap volt, míg ingyenesen lehetett használni, havidíjat nem fizetek.
Mobilnetet sem azért, hogy boltokban is tapogassam. Azt veszünk és csak annyit, amire szükségünk van, kihagyhatatlan kedvezményeiket kenjék a hajukra.
Nem vagy vele egyedül.
Nekem egy üzlethez van, ahol rendszeresen vásárolok. Azt is csak a kedvezmények miatt töltöttem le, mert mindig van olyan, amit csak az applikációval rendelkezőknek adnak kedvezményesen.
További ajánlott fórumok:
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Szerintetek ha valaki gazdag pasival jön össze, miért jön szinte mindenki azzal, hogy úgyis csak a pénz miatt?
- Mit csináljak, ha azzal telik az életem, hogy a saját szerencsétlenkedésem miatt fizetek folyton és mindenért megszenvedek?
- Kislányom fülecskéi ellálnak, azzal jön mindenki, hogy majd, ha hosszú lesz a haja jobb lesz.. Valóban?:)
- Megsértődnétek, ha a párotok azzal bókolna nektek: "olyan vagy, mint a Tefal, te mindenre gondolsz!"?
- Nektek minden randitok ugyanolyan jól sikerül? (ugyanazzal a fiúval)