TELC nyelvvizsgához tudtok olyan oldalt vagy ötletet ami segíti a felkészülést? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe:
Július 5-én, pénteken, délelőtt INGYENES TELC PRÓBAVIZSGA lesz, németből és angolból, alap és középfokon szóban.
Aki eljön megismerheti a vizsga szóbeli felépítését, időkorlátokat, kérdéstípusokat és azonnali értékelést kap! Bővebben: Métisz Nyelvstúdió(16.kerület)
Megvettem a gyakorló könyvet azt bújom az írásbeli részhez. 3 éve angoloztam utoljára így egy picit félek tőle. Most ültem le kérdéseket gyártani, hát eléggé megritkult a szókincsem, de reménykedek.
A teszteknél 10/5 jó, ez így nem elég a 60 % hoz.
Sziasztok!
SOS! TELC B2 angolnyelvvizsgám lesz a jövőhétvégén. Szóbeli részéhez keresek tételeket kidolgozva.
Nem jártam tanfolyamra, ha tudtok esetleg tétel címeket írni, prezentáció címeket, bármilyen segítség jól jönne. (diplomához kell a nyelvvizsga, nagyon fontos lenne)
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet felkészülni, egy középfokú nyelvvizsgára?
- Tudtok olyan oldalt, ami felkészít nyelvvizsgára vagy legalábbis letesztelhetném magam?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Magnóhallgatás- német nyelvvizsgára való felkészülés
- Angol és német B2-es Euroexam nyelvvizsgákra való felkészüléshez jók ezek a könyvek?
- TELC és BME B2-es angol-, és német nyelvvizsgára való felkészüléshez milyen könyveket ajánlanátok?