Magnóhallgatás- német nyelvvizsgára való felkészülés (beszélgetés)
Szia!
Nekem van többféle is és épp túladnék rajta, ha érdekel... :) Egyébként a neten én nem nagyon találtam! :(
Szia!
Én már több éve nyelvvizsgáztam németből,akkor a könyvesboltban (A.exandra,nem tudom le lehet-e írni a nevét) volt kifejezetten olyan feladatgyűjtemény,amihez volt 2 CD,és a fgy-ben mindegyik hallgatáshoz feladat.
Nem tudom,lehet-e még kapni,de múltkor láttam ugyanilyet angolból,úgyhogy szerintem biztos.:)
sok sikert!
Sziasztok!
Én olyan oldalakra lennék kíváncsi a neten ahol német nyelvű magnóhallgatással kapcsolatos közép vagy felső szintű hanganyagot találhatok feladatsorral és akár a megoldással.
Ti hogy készültök fel a nyelvvizsga magnóhallgatásos részére? Mert én ezt találom a legnehezebbnek. Nem tudjátok könyvesboltba lehet kimondottan csak CD-t rendelni feladatsorral? :)
Nem 1-2 hanganyag érdekelne hanem több, hogy valóban gyakorolhassam.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet felkészülni, egy középfokú nyelvvizsgára?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- TELC nyelvvizsgához tudtok olyan oldalt vagy ötletet ami segíti a felkészülést?
- B1, B2 írásbeli nyelvvizsgán van magnóhallgatás?
- Angol és német B2-es Euroexam nyelvvizsgákra való felkészüléshez jók ezek a könyvek?
- TELC és BME B2-es angol-, és német nyelvvizsgára való felkészüléshez milyen könyveket ajánlanátok?