Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes hagymaleves 2. recept

Tejszínes hagymaleves 2. recept

Elkészítési idő 20 perc

A Tejszínes hagymaleves 2. hozzávalói:
2-3 nagy fej hagyma
margarin
8-9 dl víz
2 db húsleves kocka
2 dl tejszín
ízlés szerint só


A Tejszínes hagymaleves 2. elkészítési módja:
A hagymákat felkarikázzuk és a margarinon jól megfonnyasztjuk.Hozzáöntjük a vizet,belerakjuk a leveskockákat.Egy kicsit felforraljuk,megvárjuk míg a kockák teljesen feloldódnak.Ezután beleöntjük a tejszínt és kóstolás után még ízesíthetjük sóval.Egyet rottyantunk rajta és kész. Melegen tálaljuk reszelt sajttal a tetején + pirítós kenyér


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes hagymaleves 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook