Tejszínes hagymaleves 2. recept


2-3 nagy fej hagyma
margarin
8-9 dl víz
2 db húsleves kocka
2 dl tejszín
ízlés szerint só
A Tejszínes hagymaleves 2. elkészítési módja:
A hagymákat felkarikázzuk és a margarinon jól megfonnyasztjuk.Hozzáöntjük a vizet,belerakjuk a leveskockákat.Egy kicsit felforraljuk,megvárjuk míg a kockák teljesen feloldódnak.Ezután beleöntjük a tejszínt és kóstolás után még ízesíthetjük sóval.Egyet rottyantunk rajta és kész. Melegen tálaljuk reszelt sajttal a tetején + pirítós kenyér
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ALLICS, 2009. jan. 8. 09:57
A tejszínes hagymaleves 2. elkészítési módja és hozzávalói.