Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszines gombás sonkás csirkemell recept

Tejszines gombás sonkás csirkemell recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

Szénhidráttartalom 4 gramm

A Tejszines gombás sonkás csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell
20 dkg gomba
10 dkg sonka
5 dkg husos szalonna
2 dl tejszin
15 dkg trappista sajt
3 tojás sárgája
só, bors, étolaj


A Tejszines gombás sonkás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk és egy közepes jénaiba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk alufóliával letakarjuk és nagy lángon kb 20 percet pároljuk a sütőben. Ez alatt az idő alatt elkészítjük a többi hozzávalót. A felkockázott gombát, sonkát, szalonnát egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk A tejszint egy edénybe öntjük és beleteszük a tojássárgákat, jól összekeverjük a sajtot belereszeljük, összekeverjük. A csirkemellet kivesszük a fóliát levesszük róla és ráöntjük a gombás szalonnás sonkás szószt és a tejszines sajtot. Annyi időre vissza tesszük amíg megpirul a teteje.

Az elkészült mennyiség 4 adag

Összes szénhidrát tartalma: 16 gramm


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszines gombás sonkás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook