Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Tejszínes-gombás ragu spagettivel recept

Tejszínes-gombás ragu spagettivel recept

A Tejszínes-gombás ragu spagettivel hozzávalói:
(2 személyre)

25 dkg (2 szelet) tarja
40 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
3-4 evőkanál étolaj
1 paradicsom
1 paprika

bors
10 dkg spagetti
petrezselyemzöld


A Tejszínes-gombás ragu spagettivel elkészítési módja:
A vöröshagymát apró kockákra vágtam, és a felforrósított olajon, picit megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Hozzáadtam a szeletekre vágott (előzőleg héjától megfosztott) paradicsomot és paprikát. Kicsit együtt pirítottam őket, majd beletettem a kockákra vágott húst. Fedő alatt pirítottam, majd amikor levet engedett, hozzáadtam a gombát, borsoztam, majd készre pároltam. Amikor elkészült, hozzáöntöttem a tejszínt. Amikor felforrt, beletettem a spagettit és kis lángon addig pároltam, amíg a spagetti megpuhult. Tálalásnál petrezselyemzölddel szórtam meg.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A tejszínes-gombás ragu spagettivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook