Tejszínes-gombás ragu spagettivel recept
A Tejszínes-gombás ragu spagettivel hozzávalói:(2 személyre)
25 dkg (2 szelet) tarja
40 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
3-4 evőkanál étolaj
1 paradicsom
1 paprika
só
bors
10 dkg spagetti
petrezselyemzöld
A Tejszínes-gombás ragu spagettivel elkészítési módja:
A vöröshagymát apró kockákra vágtam, és a felforrósított olajon, picit megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Hozzáadtam a szeletekre vágott (előzőleg héjától megfosztott) paradicsomot és paprikát. Kicsit együtt pirítottam őket, majd beletettem a kockákra vágott húst. Fedő alatt pirítottam, majd amikor levet engedett, hozzáadtam a gombát, borsoztam, majd készre pároltam. Amikor elkészült, hozzáöntöttem a tejszínt. Amikor felforrt, beletettem a spagettit és kis lángon addig pároltam, amíg a spagetti megpuhult. Tálalásnál petrezselyemzölddel szórtam meg.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. okt. 24. 09:20
A tejszínes-gombás ragu spagettivel elkészítési módja és hozzávalói.