Babos hús csípősen recept
A Babos hús csípősen hozzávalói:4 főre:
60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor
A Babos hús csípősen elkészítési módja:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, majd a hagymához adjuk. Jól összepároljuk és az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort. Rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. okt. 14. 19:37
A babos hús csípősen elkészítési módja és hozzávalói.