Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Babos hús csípősen recept

Babos hús csípősen recept

A Babos hús csípősen hozzávalói:
4 főre:

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor


A Babos hús csípősen elkészítési módja:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, majd a hagymához adjuk. Jól összepároljuk és az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort. Rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


Kategória: Egytálételek receptjei


A babos hús csípősen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook