Csirkés baconös rakott burgonya recept

50 dkg csirkemell
50 dkg burgonya
15 dkg bacon
2 fej vöröshagyma (lehet lila is)
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
15 dkg sajt
só, tb, fokhagyma
A Csirkés baconös rakott burgonya elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk, kiolvasztjuk, a karikára vágott hagymákat rajta megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst, fűszerezzük, megpirítjuk. A szintén kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tűzálló tálba tesszük. Ráborítjuk a húst. A tejfölt elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és a húsra kenjük. Megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon kb 20 percig (kívánt szín eléréséig) sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2014. okt. 8. 10:33
A csirkés baconös rakott burgonya elkészítési módja és hozzávalói.