Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Kapros-túrós csusza recept

Kapros-túrós csusza recept

Elkészítési idő 40 perc

A Kapros-túrós csusza hozzávalói:
-500 g fodros nagykocka
-fél kg.túró
-1 cs./125 g juhtúró
-4 dl tejföl
-baconszalonna vagy csaszarszalonna ~ 30 dkg
-olaj
-1 nagy csokor kapor, ha lehet friss


A Kapros-túrós csusza elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágva megpirítjuk /zsírjára sütjük. Közben kifőzzûk a tésztát (sós, olajos vízben) Amikoraszalonna megpirult, rádobjuk atésztát, erre a túrókat, majd a tejfölt és összekutymantjuk. A végén megy rá a kapor. Aki nem szereti, természetesen, kihagyhatja, de sztem az egyik legszuperebb fűszernövényünk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A kapros-túrós csusza elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook