Sztroganoff hús recept


1 kg sertes comb
20 dkg csaszarszalonna
30 dkg gomba
2 fej voroshagyma
1 kis uveg gyongyhagyma
1 csokor petrezselyem
Csemege uborka-aranyaiban ugyanannyi
Sargarepa
1 dl.feher bor
So, bors
Olaj
1/2 l tejszin(fozo)
A Sztroganoff hús elkészítési módja:
Eloszor a pici kockara vagott csaszarszalonna darabokat kezdem dinsztelni, majd ra az osszevagott voroshagymakat, sistergesig, ezt kovetoen ra a husi, majd a zsuliennre vagott s.repa es paroljuk, fuszerezzuk. Mikor mar egy ideje rotyognak, jon a bor ala es lefedjuk. Az osszevagott petrezselymet beledobjuk, es a gombat es paroljuk. Amikor mar minden puha, raontjuk a tejszint es osszerottyantjuk.
Rizs kivalo koretnek :)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. okt. 14. 21:50
A sztroganoff hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.