Tejszínes-gombás karfiol recept


1fej karfiol
2dl tejszín
1tojás
25 dkg gomba
25dkg trappista
A Tejszínes-gombás karfiol elkészítési módja:
A karfiolt megfőzöm(nem teljesen puhára),majd egy jénai tálba teszem,kicsit összedarabolom.Hozzáteszem a felaprított gombát(amit előzőleg akár hagymával is megpárolhatunk).A tejszínt összekeverem a tojással,teszek bele ízlés szerint fűszereket(én sót,borsot mindenképp szoktam),és leöntöm vele a karfiolos gombát,majd a tetejére jöhet a reszelt sajt.Addig sütöm,míg a sajt rá nem pirul a tetejére kicsit:-)
Fincsi:-)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: T.Orsa, 2008. ápr. 21. 13:04
A tejszínes-gombás karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.