Tejszínes-gombás csirkemell. recept
A Tejszínes-gombás csirkemell. hozzávalói:30 dkg csirkemell
1 fej hagyma
20 dkg gomba
Só, bors
2-3 dl tejszín
penne tészta
A Tejszínes-gombás csirkemell. elkészítési módja:
Olívaolajon üvegesre párolunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát, ehhez tesszük hozzá a falatnyi darabokra aprított, kb. 30 dkg-nyi csirkemellet. Amikor kifehéredik, hozzáadjuk a 25 dkg gombát, sózzuk, borsozzuk. Amikor elfő a leve, újra beízesítjük, majd felengedjük 2-3 dl tejszínnel, és hagyjuk egyet rottyanni. Főtt pennével tálaljuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. jún. 1. 17:04
A tejszínes-gombás csirkemell. elkészítési módja és hozzávalói.