Tejporból mit készítsek? Kivéve: raffaelló, és házi csoki (tudásbázis)
nem került pénzbe!!! ismételten írom....
így mindegy...
köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek...üdv
de értsd már meg a tejport nem élelmiszer :S :D teljesen mindegy mit lehet csinálni belőle, kukatárgy.
kár megvenni, jó kidobni.
:)
nekem nincs bajom attól hogy honnan jött, a szagok , az állattartás stb:) imádtam mamámnál nyaralni falun, sok háztáji állattal, most is anyósoméknak is van 4féle állat(és nem házi:P), és a lányom is örömmel szalad be a tyúkok közé a szarba tocsogva(bocsánat a nyers kifejezésért):)
a lényeg hogy nekem az íze nem jön be! sztem azért mert nem ahhoz szoktam, mert bizony régebben olcsóbb volt ahogy most is az uht mint a rendes és nem tellett rá, szvl nem szeretem az újakat, és finnyás vagyok ilyenre:)
de biztos finom, a lányom is imádja,már amennyi tejet iszik(heti 2dl)...
nekem úgy is mindegy mert kakaóval ízesítem és elveszi az ízét:DDD
Hagy mondjak el Neked egy pici de érdekes történetet rövidre fogom nem lesz unalmas.
Nos adódott 1 alkalom mikor is 1 árvaházban dolgoztam kicsiny ideig miért kicsiny?erre nem vál.
Szal elvittem a skacokat 1 farmra aholis mindenféle állatokkal találkozhattak.Az első pill nem akartak körülnézni hiszen ahol állatokat tartanak ott piszok,légy stb.és különböző um állati végtermékek is az evvel társuló illatfelhővel szal.
Jógazda megkínálta a gyermekeket frissen fejt langyos tejjel.Volt aki nem kóstolta mert de volt aki egyből rácsavarodott a tejesköcsögre...szó..szó 1 hét múltán rendelést kellett leadnom Jógazdának és és és...ennyi történt.jaja a gyerekeknek szánt dobozolt izék pedig a legjobb helyre kerültek...oda ahová valóak.
Term vannak akik érzékenyek az efféle erős és natúr dolgokra...és nincs de tudom.
piri néne! igaz nem nekem szól a kérdés, de én pl meg nem innám a tehéntejet!!!
hihetetlen de élnek olyan emberek a földön mint pl én aki előbb issza meg az UHT tejet mint az egészségesebbet!!!
érdekes,de nincs gusztusom rendes tejet inni:O
fura mi?:)) jah és heti 5-6litert fogyasztok csak én magam, kakaóként!
nincs háziállat:)
közben párom kikönyörgött egy dupla adag házicsokit,így alig maradt...az elvegetál még karácsonyig,aztán kap megint csokit:P fő a változatosság:DD
tejet anyu is mondta...de lustább vagyok:D
sok tej fogy nálunk így ha kibontok egy deciért, nem vész kárba a maradék sem:(((
én vmi finom habos sütire gondoltam, de cserélek is ám rá,ha vkinek van készen vmi finomsága:DDD legalább nem kell pacsmagolnom:DD
simán kóstoltam de nem jött be:S
és nem kávézunk,nem cappucinózunk...
szvl ez kilőve:DD
Én azért tartok itthon hagyományos tejport, hogy ebből szoktam készíteni 1-2 dl "tejet", ha csak ennyire van szükség pl.egy süteményhez.
Emiatt nem bontok föl egy litereset.
Az egy kg hamarosan elfogy, nem olyan sok az.
Tejet. :)
Ha nagyon unod, kávéba is keverheted kávétejszín helyett. Gyerekként mi simán csak elkanalazgattuk:)
köszi:)) épp a nosalty-t böngészem:DD
anyumtól van:P diabetikus cukiban dolgozik és kaptak egy halommal egy szállítótól cserébe sütikért...kinek mi marad alapon...és szétosztották...azért nem sok van kb egy kiló, a többit már megcsináltam a nyáron:) csak már útban van a maradék...
Milyen az a házi csoki?
Sport szeletet is lehet belőle.
Amúgy honnan gyűlik neked össze olyan sok tejpor? Annyira állati drága, egy zacsi 600 Ft körül van, és a sportszeletbe is kell 2 zacsi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit készítsek most?
- Hogyan készítsek a saját lábamról láblenyomatot?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Hogyan készítsek hurkát házilag?
- Vasárnap böjtölő ebédvendégem lesz. Mit készítsek neki, hogy meg tudja enni?
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?