Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek? (beszélgetős fórum)
Ú,te jó ég,ezt én se értem:(
Hát remélem hogy csak jót jelent,és elbújt a babád:)
Szia!
Sajnálom a történteket :(
Sok erőt kívánok.
Manon
Sziasztok, köszi mindenkinek az aggódást. Bocsi, hogy nem válaszolgattam mindenkinek, de állandóan dokinál voltam, vagy dolgoznom kellett. Csak most jutottam géphez, vagyis most volt kedvem írni az egészről. Hát nagy nehezen eljutottam dokihoz, itt a nagy nyári szabadságolások idején. A kórházben kerestem egy dokit, megvizsgált de nem látott semmit, vérvételek naponta, kétnaponta, hogy csökken -e a béta HCG szintem! Hát elkezdett csökkeni, azt mondta, hogy a két rossz közül ez a jobbik volt, mert lehettem volna méhen kívüli terhes is, de így természetes úton elment.
Hát ennyi volt ez a pár nap történése, egy kicsit szomorú vagyok, de nem adom fel. Most fel kell egy kicsit szívnom magam energiával, sport, utazgatás stb. és majd lesz valami.
Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek.
szia evike77,voltál dokinál?
remélem minden rendben van:)
én akkor kaptam hormongyogyit,a doki csak úgy mondta babamegtartó orvosság,és tényleg elmúlt a vérzés tőle pár nap múlva:)
írj majd...
Tudom, hogyha nagy gond van nem tudnak semmit csinálni és hülyén hangzik.de sokszor ez a jó, hiszen ki szeretne egy beteg babát.
A természet " szelektál", és nem mindig jó ezt befolyásolni
Sziasztok!
Sógornőm elvetélt még két éve és mesélte,hogy hogy bánt vele a dokija.Hát úgy éreztette a doki,hogy az ő hibája,hogy elment a baba.Az ilyeneknek nincs szíve.
Az tuti,de nekem volt fizetett dokim,aki meg se kérdezte,hogy miért mennék hozzá,csak közölte,hogy ő mikor rendel!
Előző alkalommal 17.000Ft-ot hagytam nála:(((
Nehogymár fogadott(fizetett) doki ne fogadja ha baj van.
Ha meg tényleg nem mehet ma hozzá akkor érdemes egy másik dokit keresni
Nekem már volt egy vetélésem,én azért mondtam,hogy ha vérzel menj orvoshoz minél hamarabb,mert ilyenkor nagyon sokat számít az idő!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen és fogadjon a dokid!
szerintem ne várd meg a dokidat,én is véreztem (10hetes voltam)és azonnal bementem a kh.-ba,rögtön megvizsgált az ügyeletes,befektettek,adtak gyogyit,most itt mellettem játszik a 6évesem:)
ha nem akarsz bemenni,akkor pihizz addig mindenképpen!
de én tuti mennék mindegy h nem saját doki,segítenek...
szia!Drukkolok:)
És menj minél hamarabb dokihoz!!!!
Ne izgulj,pihenj!
Hasad nem fáj,mert ha igen vegyél be magneB6ot,míg nem mész dokihoz!
Írj majd,hogy mi volt a dokinál!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen:)
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Pozitív a tesztem?
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?
- 1 nappal a nem várt előtt görcs, de pozitív a teszt, szerintetek reménykedhetek?
- Fals pozitív? Lehet reménykedni?