Teherbeesés stresszes munka mellett (beszélgetés)
Szia!
Ennek örülök, igen, azért titkon bízom benne, hogy nem befolyásolja.
Igazából annyi nőt hallottam már, akinek nagy stressz mellett is összejött. Csak a szakirodalom írja, hogy stressz mellett nehéz a fogantatás.
Gratulálok a kislányhoz és drukkolok, hogy hamar összejöjjön a kistesó! 😊😊
Hogy bírtad várandósan a melót? Meddig dolgoztál? Azért az első trimeszterben gondolom nem jó, ha stresszelik az embert.
Szia!
Én is stresszes munkahelyen dolgoztam amikor még csak szó volt róla hogy szeretnénk babát.
Valószínűleg szilveszter környékén a kislányom meglátta a rést a pajzson 🥰🙂
Most a kistesoval 2 hónapja próbálkozunk már,nincs stressz mert itthon vagyok a lányommal.
Szóval sztem nem befolyásolja. :)
Hahaha, ez jó!! 😄 Szülőként gondolom már csak így lesz, egy-egy keményebb munkanap után. Biztos fel kell majd kössük a nadrágot. 😄
Egyébként ovulációs naptárat használtok?
Köszönöm szépen, kedves tőled! Igazából váltakoznak az érzéseim ezügyben. 😀
Van amikor nagyon elkap, hogy hú de jó lenne, ha itt feküdne köztünk, de amikor hullafáradtan hazaèrünk, akkor meg hú szerencse, hogy nincsen kölyök, mert használhatatlanok vagyunk. 😀
Sajnálom, hogy még nem jött össze. Szorítok, hogy minél hamarabb teljesüljön az álmod! ♥️
Köszi a jókívánságot! Hamarosan belevágunk. Remélem, hogy a stresszes munka ellenére összejön a bébi. 😊
Így van.
Neked úgy volt, nekem pedig másképpen.
A barátnőm terhes lett az első alkalomkor.
Ő 17 éves volt, én pedig 18.
Rövidesen összeházasodtunk, mert akkor az volt a legjobb megoldás.
Elég stresszes munkám volt, mégis amint nem védekeztünk, azonnal terhes lettem.
Az igaz, hogy egy több napos fesztiválon történt, de erre sajnos jelen pillanatban nem nagyon van esély.
Szerintem a szervezeted és a párod szervezete is hozzá van szokva a napi munkahelyi terheléshez és ez nem fog kihatni a gyermektervezésre. Annál inkább, ha ezen görcsölsz.
Vedd könnyen, lazán!
Ha két éven belül szeretnétek babát és akár már most is tudnátok vállalni, akkor ne védekezzetek! 30-as éveitekben ez már bevállalható. Ne kezdj el azon spekulálni, hogy mikor kéne teherbe esned, hogy ...
Éld meg szabadon, szerelmesen a fogantatást is!
Sok sikert és mielőbbi gyermekáldást!
Iszonyú stresszes volt a melóm.
Nem lett baba.
Egy idegösszeomlás után áthelyeztek egy halál nyugodt helyre. Fél év múlva kiderült hogy terhes vagyok.
Én pedig közben azon gondolkodtam, milyen életük is volt a szüleinknek, a világháború alatt.
És utána jött a legnépesebb generáció.
Mondhatnám azt h világszerte.
Nekem személyesen nem muszáj h teherbe essek ahhoz, h tudjak róla.
Még nem repültem a világűrben sem, de tudom h repülnek is, meg világűrnek nevezett hely is van.
Tudom h szaporodunk, pedig ne én csináltam az összes gyereket.
Következő kérdés?