Teherbe esés Mercilon vagy Milligest után (beszélgetés)
Szia!
Sajnos ez így igaz nálam is ez a helyzet:( Már több mint 1 éve nem szedem a fogigátlót amit azért kaptam annó hogy rendbe rakja a ciklusomat és még mindig nincs baba sőtt a ciklusaim is nagyon össze-visszák voltak még nyár elején el nem mentem dokihoz ahol kiderült nincs peteérésem és azóta arra szedek gyógyszert.Lehet a fogigátló előtt is ez volt bajom bár ez már sosem derül ki. Most a gyógyszerben van minden reményem hogy segít sokaknak segített eddig nekem még nem de majd most fog :)
Jaj, bocsánat, közben Jucuskának küldtem a jókívánságokat!!! :DDD Nagyon hétfő van még nálam. :D
Szóval nektek meg mégegyszer jó egészséget!!!!! :))))
Köszönöm, én is drukkolok, hogy mihamarabb babás legyél. :) Ne idegeskedj, és ne görcsölj rá, mert annál nehezebben jön össze. :( Pont én beszélek, aki az első mensi után befordultam. :((((
De szorítok neked. :))))
Szia Köszi :)
Megy a drukk hogy mielőbb babás legyél :)
Jól teszed ha vártok, bár azt mondják már nem szükséges... de én is inkább vártam hogy tuti minden ok legyen :)
Köszönjük szépen
Drukkolok hogy hamar babás legyél.
Mariann
Még várunk 2 hónapot mert azt mondják hogy a 3nak meg kell lenni,aztán elkezdjük:)
Na de ha nem beszélünk akkor nagyon nagyon jó egészséget kívánok és minden jót!!!Judit
bizony nagyon vagyunk már :)
ó, akkor ez így nehéz lesz, de hát remélhetőleg hamar elkapjátok a peteérést és nem lesz gond
a lényeg, hogy kétnaponta legyetek együtt a pároddal, mert így felesleges számolgatni hogy mikor kéne lennie vagy sem.. mert általában fele időben a legtermékenyebb az ember (persze ez mindenkinél más)...
Akkor már szép nagy a pocid biztos!!!
Sajnos bogyó elött nagyon rendszertelen volt,volt olyan hogy 12 naponta megjött és egy hétig tartott,de olyan is volt hogy két hétig.De a gyógyszertől beállt,aztán hogy ezek után mi lesz...
most vagyok 30 hetes terhes, nov 26-ra vagyok kiírva :)
azért is gáz ha rendszertelen, mert nagy az elszámolás esélye :(
én 3 héttel vagyok elszámolva, mert nagyobb a lányom....
Bogyó előtt rendszeres volt?
31 nap, 49 nap, az 5. hónapban az 51. nap teszteltem a pozitívat
dokinál jártam a 36. napon és kiderült hogy peteérésem van pont akkor...
persze ez nem törvényszerű, ez csak egy eset...
remélhetőleg neked nem lesz ilyen gondod
szar volt minden hónapban azt hinni hogy már beköltözött a baba és végül mindig kiderült hogy dehogy :(
Szia:)
én is 4 évig szedtem nekem 5 hónap kellett a babához
mert kihagytam kihagytam 3 hónapot rendesen megjött 28 napra, és mikor belevágtunk a babaprojektbe elcsúszott rögtön attól a hónaptól :(
Sziasztok. :)
Még mindig semmi. :D