Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Nekem a sok probléma.
Kedden kirúgták a kollégám, több lett a meló, a fiam zűrös ügybe keveredett és rá akar vki kenni vmit (ami amúgy netes dolog és iskolai ügy lett belőle), de szerencsére van vmi, ami bizonyítja, hogy nem az én fiam zaklatta azt a kislányt, stb.
Annak örülök, hogy boldog vagy! :-))
Én kb. 5-10 perc múlva indulok haza, ma több dolog volt.
A kollégám holnaptól nincs, még az ő anyagát is szét kellett osztanom a többiek között.
Hello!
Látod, milyen apróságokon múlik, hogy legyen az embernek vkije. :-)
Ha nem kezdesz el ott ismerekedni, beszélgetni, akkor most kimaradt volna ez a hétvége. ;-)
A fickó tényleg aranyos és ha ennyire bejössz neki így, akkor meggondolandó, hogy csak pár kilót foggy, hogy a karácsony ne legyen gond + a sport alap, az fontos. :-)
Helló!
Aztán óvatosan azzal a futással...:-)
Akkor jó, már azt hittem, hogy velem van a baj. :-D
Változtattam kicsit itt a hoxán a mérlegelőmben, a cél 63kg-t javítottam cél:60-ra.
"Biztos ami nem bizonytala"n alapon, így nem gond, ha karácsonykor feljön 1-2kg. :-)
Hello!
Vagyok. :-)
Későn keltem, totál kifárasztott ez a hét.
Figyu, nálad nincs olyan, amikor ülsz pld. a kádban vagy a padlón, hogy nyomja a fenékcsontod?
Nekem az utóbbi időben állandóan fészkelődnöm kell torna közben is, mert a padló nyomja a gerinccsigolyáim is.
A hasprésnél ez baromi car. :-(
Szuper!
Jó hatással van rád A. :-)
Tűrhető. :-)
Időben végeztem, úgy hogy közért után jöttem haza.
Vettem magamnak Pro Body kényeret a CBAban, úgy hogy ezt ettem vacsira. :-)
Neked?
Helló!
Most kezdek ellipszisezni, de Belissimo miatt megpróbáltam hullagoppozni és 7-8percig csináltam!!
Nem esett le!! :-) :-)
Gyerekkoromban sem tudtam megcsinálni.
Belissimo,
Szuper! :-)
Most már Juditka van soron... :-)
Ez a hold diéta gyors verzióban.
"2. Növő hold
A szervezet felépít, energiát tárol, erőt gyűjt. Pihenésre, nyugalomra van szüksége." - (erre a felépítésre és energia tárolásra kell vigyázni)
"4. Fogyó hold
Az előző fázisokban felhalmozott energiát most adja le a szervezet. Ilyenkor elenged, szárít, aktivitásra késztet. A fogyasztó, zsíroldó kúrák, tisztító kezelések időszaka ez."
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?