Tegnap reggel hat óta ébren vagyok, és még csak most... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ti fiatalok azt hiszitek mi nem mentünk ezen vègig....
Kiscsillag,neked nincs èjszakás gyakorlatod. Nekem volt. Heti 1 (vasárnap) szabad nappal!!
Akkoriban mèg pènzt sem kaptunk èrte.
Emellett tanulni is kellett...
Ha napoalra voltam gyakszira beosztva akkor hètfő -kedd-szerda gyakorlat volt, csütörtök -pèntek suli majd pèntek szombat èjszakás gyakszi.
Tènyleg sajnáljunk meg egy gimnazistát?
Nem. Bocs...
De cserèlhetünk. Sìrva fakadnál egy napom után.
Próbálj hétvégén pihenni.
Beszéld meg édesanyáddal, a családdal, hogy mentsenek fel az otthoni munka alól kicsit, mert fáradt vagy.
Már akkora a fáradtság, a stressz rajtad, hogy túlpörögsz.
Van ilyen csecsemőknél is, hogy annyira fáradt, hogy nem tud elaludni, csak sír.
Lehet bem ártana egy szakember segítségét sem igénybe venned!
Én gratulálok Neked, hogy ilyen szép a tanulmányieredményed!
Esetleg próbálj meg néha ebből a taposómalomból kiszállni,kikapcsolódni, hogy a gondolataid terelődjenek. Hetente futás, torna beiktatása nem ártana, az más fáradtság.
Gratulálok a komolyságodhoz, hogy nem csapkodsz, panaszkodsz, hisztizel, hogy bezzeg mennyit kell otthon is dolgoznod, hanem ezt természetesnek veszed.
Remélem, a szorgalmadnak meg lesz a gyümölcse!
Ajaj!
Meséljek?
Van és volt férjem 21 éves koromtól, és 22 évesen született a gyerekem.
Azaz családom volt/van és háztartást vezetek/vezettem.
Amikor a fiam kicsi volt főiskolára jártam és dolgoztam.
Azaz, háztartást vezettem, gyereket neveltem, dolgoztam és főiskolára jártam.
És ezek mellett szórakoztam is, sportolni is jártam. Sosem voltam fáradt.
Ha majd eléred azt, hogy neked is legyen munkád, családod és még tanulsz is mellette, megtudod, hogy milyen ez;)
Egyébként 16 évesen én is középiskolás voltam. A suli mellett heti 6 napon edzésekre is jártam, illetve szórakoztam is.
Semmi kimagasló nincs bennem, de nekem nem kellett halálra tanulnom magam, így is jók voltak a jegyeim. Simán leérettségiztem, stb.
Szerintem, ha te még sportolnál is, belehalnál.;)
Te már abba is belerokkannál, ha csak a fele napomat kellene végig csinálnod...
Persze, hogy lehetsz fáradt!
Egyébként az ilyen éjszakákon alszunk ám, csak annyira gyakran felkelünk, hogy úgy érezzük, hogy semmit nem aludtunk;)
Nekem is vannak ilyen éjszakáim.
Egyébként, ha elteszed ezt a hozzászólásodat és előveszed majd 10-20 év múlva, akkor fogod tudni, hogy miről beszélünk;)
Ez tényleg suli, semmi gondod, de sajnos majd lesz, ahogy mindenkinek.
És nem, nem vagytok túlterhelve, csak olyannak vagytok nevelve, hogy mindenen tudtok picsogni.
Mondhattunk volna olyan példákat, hogy vannak olyan 16 évesek, akiknek nincs tiszta ruhájuk, nincs mit enniük és úgy is végig tolják a sulit nyafogás nélkül, mert bíznak abban, hogy ettől jobb lesz az életük.
Pihend ki magad!
Milyen szorgalmas vagy 🙂
Viszont az nagy baj, ha nem tudsz aludni a stressztől.
Amiket írnak ne vedd magadra, vannak akik attól érzik magukat többnek és jobbnak, ha belerúgnak valakibe. Így van ez itt sok-sok éve 🙃
Így ahogy leírtad(és tekintsünk el attól hogy mindenki azt ír amit akar),,már szinte örülnék ha bulizni lettél volna.
Persze létezik ilyen élet egy középiskolásnak,mondjuk mindenféle külön foglalatosságal.
Mégis azt gondolom,hogy ez nem jó így.
Szüleid nem veszik ezt észre?
Tehát feküdtèl,pihentèl.
Majd 10 èv múlva mikor melóból rohansz a gyerekèrt ès otthon vár a házimunka, akkor beszèlgessünk!
És miért nem aludtál közben?
Gondolom éjjel nem voltak óráid.
Ha buliztál, akkor viseld a következményeit.
Sulis és már dolgozó időszakomban is megtörtént, hogy buli után csak annyi időm volt, hogy tusolás, átöltözés és kezdődött az újabb nap. Nem panaszkodtam sosem, hiszen én alakítottam így;)
Munkában kevesen tehetik meg hogy csak úgy tegyenek mintha ott lennének.
Suliban azért ez nem kizárt,,ugye?
Pihend ki magad,,aztán pótolsz.
Hat óta???
4:40-kor csörgött az èbresztőm.
Bejöttem 7-re dolgozni ès holnap reggel 7-ig itt leszek...
Akkor?
További ajánlott fórumok:
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Tegnap seduxent kaptam mert görcsöl a hasam, 12 hetes terhes vagyok! Nem árt a babának?