Tegnap kezdtem a léböjtkúrám, ma 17. napra megjött a vérzésem. Soha nem történt velem ilyen, pedig sok léböjt van mögöttem. Ez normális? (tudásbázis)
Ahelyett, hogy ismeretlenül vádaskodsz és másokat sértegetsz legalább vedd a fáradságot és tájékozódj!
Könyörgöm, mielőtt hülyeségeket írsz, olvass már el legalább egyetlen cikket a méregtelenítésről!
Szándékosan nem mérgezem magam-megteszi ezt helyettem a környezet, az élelmiszerek, a víz, a levegő stb. stb.
Tele vagy rosszindulattal-asszem egy alapos méregtelenítés nagyon rádférne, de ahogy látom a maximális 2 hét is kevés lenne neked! :DDDD
Mielőtt véleményt írsz és egy támában nem vagy otthon, előtte legalább egy picit informálódj légyszíves!
A lébőjt nem "drasztikusan terheli" a szervezetet, ellenkezőleg, méregtelenít-kitakarítja a káros salakanyagot, felszabadítja az energiákat. Babavállalás előtt kifejezetten ajánlott!!!
Sőt, sikertelen lombik után is-rákészülve a következőre.
Nem heteken át való éhezést jelent a léböjt, hanem hogy néhány napon át-max. 2 hétig az illető csak folyadékot (vizet, gyógyteákat, frissen préselt bio gyümölcs és zöldségleveket) fogyaszt.
Én 5-6 napig szoktam csinálni. Na ebbe az évenkénti 2 alkalomba még nem halt bele senki-viszont a hatása...Újjászületek, sokkal jobban érzem magam-és az Sem hátrány hogy legurul pár kiló-és innen könnyű folytatni egy kíméletes diétát.
Aki nem hiszi, próbája ki
Nagyszüleink minden pénteken, nagyböjtben, adventben böjtöltek. Ők még tudtak valamit...
.
Nem hiszem, hogy a böjttel lenne bármi összefüggés, hiszen csak tegnap kezdted.
Szerintem a lombik hormonkezelése zavart be s most egy kicsit megborult a ciklusod.
Én a nőgyógyászt javaslom, vagy max. várj még egy ciklust, az hogy alakul.
És csinálj egy tesztet. A biztonság kedvéért
Az elmúlt 10 évben rendszeresen végzek ősszel-tavasszal léböjtkúrát, még soha nem zavarta be a ciklusomat.
Neera citromos szirupot (méregtelenítő folyadék) sok vizet, csalánteát iszom-ja és reggel egy pohár keserűsós vizet.
Nyáron volt egy sikertelen lombikkezelésem, ez azóta a 3. vérzésem. Lehet összefüggés?
Kezdjek el aggódni, vagy ez normális?